Arbitraasi: FaZe ja Astralis

Kohde voimassa 17.5.2018, 18.00

Kohde sulkeutunut

Arbitraasi: FaZe ja Astralis

Nyt kannattaa olla nopea! Huomasimme nimittäin erittäin mahdollisen arbitraasivedon tämän viikon ESL Pro League finaaleissa. Tällä hetkellä ennen kuin kolmas päivä on alkanut, Astralis pelaa Liquidia vastaan lohkonsa bracket finaalissa. FaZe on tismalleen samassa asemassa, mutta he pelaavat Na’Vi:a vastaan. Nämä kaksi joukkuetta ovat isoja ennakkosuosikkeja pääsemään finaaliin ja voittamaan tämän turnauksen. Lähes kaikki muut joukkueet ovat hukassa oman pelinsä kanssa ja erittäin suurissa vaikeuksissa pelikentillä.

 

Tällä hetkellä Astraliksen turnausvoitosta saa kerrointa 2,75. FaZe:n turnausvoitosta saa kertoimen 4,33. Nämä kertoimet löytyvät bet365:ltä. Ottaen huomioon, että molemmat joukkueet ovat isoja ennakkosuosikkeja tämän illan otteluihinsa, joista voitoilla pääsevät molemmat suoraan semifinaaleihin, tietysti eri pareihin, niin kyseessä on äärimmäisen hyvä arbitraasi. Suora arbitraasi tämä ei tietenkään ole, koska vedostä löytyy riski, että kumpikaan joukkue ei pääsisi finaaliin, mutta se on erittäin epätodennäköistä. Mielestämme kyseessä on noin 75% mahdollisuudet, että molemmat joukkueet ovat finaalissa.

 

Vaikka vain toinen joukkue pääsisi finaaliin, niin vedolla on silti suuri osumismahdollisuus, sillä kuten mainitsimme, niin tämän hetken CS:ssä monet joukkueet ovat vaikeuksissa ja eivät ole oman pelinsä huipulla. Astralis on aivan järjettömässä lennossa ja hyppivät voitosta voittoon ilman minkäänlaisia vaikeuksia.

 

Panostus:

 

Jotta vedosta saa järkevän, täytyy panosta suunnitella hieman tarkemmin. Kuvitellaan, että lähdet panostamaan tähän vetoon yhteensä 100 euroa. Siinä tapauksessa sinun täytyisi panostaa 61,16€ Astraliksen voitolle ja 38,84 FaZe:n voitolle. Siinä tapauksessa kumpi tahansa voittaisi, niin sinä saisit +68,19€ nettovoittoa. Käytimme 100 euroa esimerkkinä, koska sen voi suoraan muuntaa 100 prosentiksi. Astralikselle sinun täytyy panostaa 61,16% kokonaispanoksestasi ja FaZe:lle loput 38,84%.

 

Pelivalintamme:

 

Astralis turnausvoitto @ 2,75 (Panostus: 61,16%)

FaZe turnausvoitto @ 4,33 (Panostus: 38,84%)