CSGO, DreamHack Open Summer 2018: Optic – North

Kohde voimassa 18.6.2018, 11.00

Kohde sulkeutunut

CSGO, DreamHack Open Summer 2018: Optic – North

Tanskalaisten taisto.

 

Dreamhack Open Summer -turnaus on edennyt välieriin, joissa kaksi tanskalaista joukkuetta, Optic ja North, taistelevat keskenään. Joukkueet eivät ole kohdanneet ennen, joten ottelusta pitäisi tulla erittäin mielenkiintoinen. Optic ja North varmasti harjoittelevat toisiaan vastaan usein, sillä ovathan molemmat joukkueet kotoisin Tanskasta. Toisessa välierässä Imperial saa vastaansa Gambitin.

 

Optic on melko uusi joukkue Northiin verrattuna. Northin tämänhetkinen kokoonpano on ollut kasassa 135 päivää toisin kuin Opticin joukkue, joka on ollut kasassa vain 38 päivää. North on siis selvästi kokeneempi, ja enemmän harjoitellut joukkue.

 

Northin pelaaminen vaikutti jo todella lupaavalta muutama viikko sitten, kun joukkue voitti Dreamhack Open Toursin Ranskassa. North onnistui myös selvittämään itsensä välieriin asti StarSeries i-League Season 5 -turnauksessa, joka oli jo todella iso saavutus.

 

North aloitti tämän turnauksen vaikeuksien kautta, sillä tanskalaisjoukkue hävisi heti ensimmäisessä ottelussaan Imperialille. North kuitenkin nousi pystyyn voittaen ex-Godsentin eli nykyisen Red Reserven 2-1, ja puolalaisjoukkue AGO:n 2-1. Juuri mainitut voitot olivat todella isoja Northille ja varmasti nostavat joukkueen motivaatiota hurjasti.

 

Opticin tie välieriin oli hieman helpompi kuin Northilla. Opticin tarvitsi pelata vain kaksi BO1 ottelua, sillä joukkue onnistui voittamaan molemmat ja suurilla lukemilla. Optic voitti ensimmäisen ottelunsa Gambitia vastaan 16-7, ja toisen ottelunsa CompLexitya vastaan 16-5.

 

Opticin voitot ovat myös lupaavia joukkueen kannalta, mutta ei läheskään yhtä lupaavia kun Northin voitot. North joutui pelaamaan huomattavasti tasokkaampia vastustajia vastaa, mikä tuo heille edun tämän päivän otteluun.

 

North on ennakkosuosikki, sillä joukkue on selvästi edellä Opticia monella osa-alueella. North on kokeneempi, ja taitavampi joukkue niin taktisesti, kuin myös yksilötaidolta.

 

Pelivalinnat:

 

North ML | 1,88 | MrGreen