ECS: G2 – MouseSports | Kartta 1

ECS: G2 – MouseSports | Kartta 1

Tämä on illan ensimmäinen ECS ottelu ja vastakkain asettuvat G2 ja Mousesports. Tämä vihje käsittelee ensimmäistä karttaa näiden joukkueiden välillä, joka on Cache. Joukkueet ovat juuri palanneet Sydneysta, Australiasta, jossa turnaus päättyi molempien osalta kohtalaisesti.

Mousesports on paperilla selvästi kovempi joukkue, kuin G2. Tässä ottelussa tasapainoitellaan kuitenkin karttavalinnan ja joukkueen taitojen välillä. Cache on nimittäin huomattavasti vahvempi kartta G2:lle. Cache on ollut jo pitkään Mousesportsin instabänni karttavalinnoissa. Kuitenkin Dreamhack Masters Marseillen aikaan joukkueen pelaaja Martin “STYKO” Styk sanoi, että joukkue on aina valmis pelaamaan kyseistä karttaa, joten kyllä he sitä harjoittelevat.

Cache on kohtalaisen hyvä kartta G2:n ranskalaisjoukkueelle. Viimeaikaisista tuloksista löytyy mm. runsaslukuiset voitot Virtus.Pro:ta ja Gambittia vastaan. Myös tiukka ottelu NiP:ä vastaan, ja voitto Astralista vastaan. G2 on siis iskukykyinen joukkue. Mousesportsin tulokset kartassa vastaavat G2 tuloksia. Tiukka ottelu NiP:ä vastaan ja voitto ja häviö Astralikselle.

Odotamme ottelusta erittäin tasaista vääntöä ja G2 niukkaa voittoa. Mousesportsilla on hieman pienempi voittoprosentti Cachessa, kuin G2. Mousesports näyttää etenkin olevan pulassa CT-puolella, joka on sinänsä ihme ottaen huomioon joukkueen erittäin taitavat yksilöpelaajat.

Uskomme, että ottelusta tulee tasainen, joten mielestämme paras pelivalinta tähän otteluun on yli 26,5 kierrosta. Vedosta saa vielä kohtalaisen 1,85 kertoimen.

 

Meidän pelivalintamme:

  • Yli 26,5 kierrosta @ 1,85
  • G2 ML @ 2,40