StarSeries i-League Season 5: SK Gaming – Team Liquid

Kohde voimassa 30.5.2018, 19.00;1.85

Kohde sulkeutunut

StarSeries i-League Season 5: SK Gaming – Team Liquid

Miten käy, kun vastakkain asettuvat turnauksen suurimmat joukkueet?

 

StarSeries i-League Season 5 on edennyt kolmanteen päivään. Tänään selviää ketkä putoavat turnauksesta ensimmäisenä! Turnauksen kolmantena päivänä pelataan kahdeksan ottelua, joista vihjaamme mielenkiintoisimman ottelun. Illan ylivoimaisesti tasokkain ottelu pelataan Team Liquid:n ja SK Gaming:n välillä. Joukkueet ovat voittaneet kaikki kaksi otteluansa, joka tarkoittaa sitä, että tämän ottelun voittaja jatkaa suoraan puolivälieriin, ja häviäjä joutuu jatkamaan kolmannen voittonsa metsästämistä.

 

SK taisteli tiensä tähän otteluun voittamalla ensin ensimmäisessä ottelussaan kiinalaisen VG.Flash joukkueen 2-1 (1-16, 19-15, 16-2). SK nousi kuilun partaalta ottelussa, kun olivat ensin hävinneet ensimmäisen kartan hurjilla lukemilla 1-16. SK näytti kyntensä, ja taisteli Infernon voiton jatkoajalla heille, jonka jälkeen kolmas kartta Train oli pelkkää ampumista.

 

Toisessa ottelussaan SK Gaming voitti Avangarin 2-0 (16-8, 16-11). SK ja Avangar ovat kohdanneet useita kertoja viime aikoina, ja SK on hoitanut jokaisen ottelun helposti. SK:n todellinen testi tulee vasta tänään illalla. Pystyykö joukkue taistelemaan yhtä maailman parhaista vastaan, vai tarvitseeko SK vielä hieman lisää aikaa uuden lisäyksensä Jake “Stewie2k” Yip:n kanssa. SK parantaa jatkuvasti, ja syytäkin olisi, sillä brasilialaisten pelikunto näytti aivan karmealta vielä hetki sitten. Nyt suunta on kuitenkin selvästi ylöspäin.

 

Liquidilla on ollut SK:n tapaan suhteellisen helppo matka tähän otteluun. Liquid suorastaan tuhosi ensimmäisessä ottelussaan NRG:n 2-0 (16-6, 16-11). NRG:llä ei ollut mitään mahdollisuuksia, joka oli odotettavissa. Toisessa ottelussaan Liquid tapasi ruotsalaisjoukkue Godsentin, jonka Liquid voitti suhteellisen helposti 2-1 (2-16, 16-7, 9-16).

 

Liquid on näyttänyt olevansa erittäin vaarallinen joukkue sen jälkeen kun Epitacio “TACO” de Melo liittyi joukkueen vahvuuteen. TACO on tehnyt Liquidista paljon paremman, ja on selvästi löytänyt omat roolinsa heti. TACO pelasi ennen nimenomaan SK Gamingissa, mutta hänet potkittiin pihalle, koska joukkue nappasi amerikkalaisen Stewie2k:n.

 

Liquid on ennakkosuosikki otteluun lähdettäessä, eikä ihan turhaan. Liquidilla on korkeammat kierroksien voittoprosentit jokaisessa kartassa Train lukuunottamatta, kuin SK:lla. Joku voisi ajatella, että tämä on Liquidin helppo 2-0 voitto, mutta emme olisi niin varmoja siitä. Karttavalintoja tutkittaessa voi huomata, että SK saa omaksi kartakseen Trainin, jossa Liquid on ollut äärimmäisen heikko. Liquid valitsee varmasti omaksi kartakseen Infernon, jossa joukkue on suorastaan loistanut.

 

Karttavalinnat:

 

Liquid remove Overpass

SK remove Nuke

 

Liquid pick Inferno

SK pick Train

 

Liquid remove Cache

SK remove Mirage

 

  1. Kartta Dust 2

 

Pelivalinnat

 

Kohde:        Liquid ML                    Total Maps Played Over 2,5

 

Kerroin:      1,66                                1,85

 

Peliyhtiö:    Bet365                          Bet365