Champion Hockey League: Plzen – HPK| 50.00!

29.08.2019, 18.00;50.00

Kohde sulkeutunut

Champion Hockey League: Plzen – HPK| 50.00!

Champions Hockey League käynnistyy jälleen! Torstaina nähdään mukana ensimmäistä kertaa myös Hämeenlinnasta HPK, kun se matkustaa Tsekkeihin Plzenin vieraaksi. Tarjolla on jäätävän hyvä kampanja HPK:n voitolle! Saat peräti 50 kertoimen HPK:n voitolle normi 2 kertoimen sijaan! Lue lisää artikkelin lopusta!

 

Plzen sijoittui Tsekin Liigassa viime kaudella runkosarjassa kolmanneksi, mutta tippui jo välierissä lopulta mestaruuden voittaneelle Liberecille. Tällä kaudella kotimaan liigassa joukkueelta voidaan realistisesti odottaa samanlaista sijoitusta, sillä joukkue ei ole vahvistunut erityisen paljon, joten mestaruus voi olla vielä tällä kaudella vaikeasti saavutettavissa. Champions Hockey Leaguessa Plzen on tuttu näky monille kiekkoa seuranneelle. Plzen eteni viime kaudella myös CHL:ssä välieriin, jossa se taipui Frölundalla yhteismaalein 9-4.

 

HPK teki loistavan yllätyksen viime kaudella voittamalla liigan mestaruuden! Joukkue pelasi koko pleijarit hurmoksessa ja varsinkin Hämeenlinnan fanit ansaitsevat pisteet omien kannustuksesta. Ensimmäistä kertaa CHL:ssä pelaava HPK tarvii myös tällä kaudella täyden kotiyleisön tuen, jonka se oletettavasti kyllä saa. CHL:ssä HPK:lla on loistavat mahdollisuudet jatkoon alkulohkosta ja sen pahin vastustaja lohkovoiton kannalta on juuri Plzen, joten tästä avausottelusta olisi todella tärkeä nappaa voitto.

 

HPK on hakenut virettään elokuussa pelaamalla neljä harjoitusottelua. Näistä se on onnistunut nappaamaan kaksi voittoa. Joukkue taisteli hienosti myös KHL joukkuetta Sibiriä vastaan taipuen vasta jatkoajalla 2-3. Nyt kun kauden ensimmäiset tosipelit alkavat, niin joukkue haluaa varmasti näyttää parastaan. HPK:lla on tryout sopimuksella kuusi pelaajaa Mestiksestä, jotka haluavat lunastaa paikkansa tälle kaudelle HPK:n joukkueessa ja varmasti jättävät kaikkensa kentälle.

 

 

Uskomme HPK:n voittoon ja toivomme kaikkien HPK fanien kannustavan joukkuettaan kotisohvalta! 

 

NORDICBET TARJOAA KAIKILLE UUSILLE ASIAKKAILLE JÄÄTÄVÄN MEGAKERTOIMEN HPK:N VOITOLLE!! TOIMI NOPEASTI JA HYÖDYNNÄ KAMPANJA!

 

  1. Siirry Nordicbetin sivuilla ja luo tili TÄSTÄ
  2. Talleta pelitilille rahaa ja aseta vetosi HPK:n voitolle kertoimella 50!
  3. Kun HPK voittaa, saat normi voiton lisäksi vielä peräti 50€!