CHL: Aalborg-Zurich Lions | 2.10!

Kohde voimassa 8.9.2018, 20.00;2.10

Kohde sulkeutunut

CHL: Aalborg-Zurich Lions | 2.10!

Champions Hockey Leaguessa pelataan tänään kahdeksan ottelua ja klo 20.00 alkavassa ottelussa kohtaavat tanskalainen Aalborg sekä sveitsiläinen Zurich Lions. Vieraat lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja kotijoukkueelta vaaditaan hyvä suoritus mikäli se meinaa ottaa pisteitä kotihallissaan. 

 

Aalborg on pelannut toistaiseksi CHL:ssä kolme ottelua. Avausottelussa se kärsi jännittävien vaiheiden jälkeen 6-5-tappion juuri illan vastustajalle Zurichille jatkoajalla. Toisessa ottelussa se kohtasi niin ikään vieraissa Vienna Capitalsin ottelussa, joka päättyi tällä kertaa tanskalaisten 3-2-jatkoaikavoittoon. CHL-kauden ensimmäinen kotiottelu ei sujunut Aalborgilta suunnitelmien mukaan, sillä Capitals voitti kyseisen kamppailun lopulta peräti 1-6-lukemin ja se huononsi tankalaisten jatkoonpääsymahdollisuuksia huomattavasti.

 

Zurich Lions on puolestaan onnistunut voittamaan kolmesta pelaamastaan CHL-ottelusta kaksi ja kärsinyt yhden tappion. Tappiollinen peli oli sen viimeisin ottelu, jossa se sai vastaansa ruotsalaisen suurseuran Frölundan, joka oli kotonaan vahvempi lopulta maalein 4-2. Tätä ennen sveitsiläiset olivat onnistuneet ottaamaan voitot sekä Aalborgista, että Frölundasta jatkoajoille edenneistä otteluista.

 

Puhtaasti kun katsotaan joukkueiden pelaajistoa, niin voidaan todeta, että illan vierasjoukkue on selkeästi isäntiään laadukkaampi joukkue ja olisi suuri ihme, mikäli tanskalaiset onnistuisivat ottamaan tänään pisteitä kotiyleisönsä edessä. Vaikka Aalborg pistikin Zurichin tiukoille ensimmäisessä kohtaamisessa, uskomme, että tänä iltana vierasjoukkue ottaa tukevan otteen jatkopaikkaan ja voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla.

 

Kohteemme otteluun: Zurich Lions -2, 2.10. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.