CHL: Kärpät-Mountfield | 2.50!

Kohde voimassa 9.10.2018, 19.00;2.50

Kohde sulkeutunut

CHL: Kärpät-Mountfield | 2.50!

Champion Hockey Leaguessa pelataan pienen tauon jälkeen jälleen lohkovaiheen otteluita. Klo 19.00 alkavassa ottelussa toisensa kohtaavat Oulun Kärpät ja Mountfield HK Tsekeistä. Kotijoukkue lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta vahvassa viressä oleva vierasjoukkue on yllätysvalmis joukkue. 

 

Hallitseva Suomen mestari Kärpät on aloittanut kautensa Liigassa odotetun vahvasti. Joukkue löytyy sarjataulukon sijalta 1. ja se lähtee tähän otteluun allaan kuuden ottelun voittoputki. Oululaiset ovat onnistuneet tämän voittoputken aikana maalinteossa peräti 23 kertaa ja viimeisimmässä kamppailussaan se voitti kotonaan Porin Ässät peräti numeroin 7-2.

 

Myös Mountfield lähtee Oulussa pelattavaan otteluun hyvän itseluottamuksen saattelemana, sillä se on onnistunut voittamaan viimeisestä kahdeksasta pelaamastaan Tsekin liigan ottelusta seitsemän ja sekin on onnistunut tekemään mukavasti maaleja tämän putken aikana. Tsekkiläiset kärsivät viime pelissään vierastappion Litvinoville, mutta se tuskin painaa pelaajien mielessä tämän illan taistossa.

 

Molempien joukkueiden hyökkäysosastot ovat olleet erittäin vahvassa vireessä omien maidensa pääsarjoissa ja uskomme, että tämän illan ottelussa tullaan näkemään paljon maaleja. Vahvassa vireessä oleva Kärppälauma saattaa pitää vastustajansa pienissä maalimäärissä, mutta O5.5 maalia-kohtelle tarjotaan eri vedonlyöntisivustoilla todella maistuvia kertoimia, joita ei kannata olla käyttämättä.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa yli 5,5 maalia, 2.50.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.