Jääkiekon SM-liiga: Ässät – Lukko| 3.90!

13.09.2019, 18.30;3.90

Kohde sulkeutunut

Jääkiekon SM-liiga: Ässät – Lukko| 3.90!

Länsirannikon derby käynnistää kiekko kauden Ässien ja Lukon osalta perjantaina. Molemmat joukkueet ovat valmiina yllättämään tällä kaudella, eikä ensimmäisestä kohtaamisesta tule puuttumaan jännitystä.

 

Ässät voivat vain parantaa viime kaudesta. Kaikki mahdollinen meni pieleen ja tähän kauteen Ässät lähtee tavoittelemaan viimeisiä pudotuspelipaikkoja. Ässät koostuu tällä kaudella pitkältä nuorista pelaajista, joiden täytyy kasvaa suuriin saappaisiin joukkueessa nopeasti.

 

Ari-Pekka Selin aloitti ässien päävalmentajana ja haluaa varmasti menestystä ensimmäisenä kautena. Selin teki kesän aikana muutaman täsmähankinnan ja varsinkin Venäläinen jättivahti Daniil Tarasov voi olla onnistuessaan sarjan paras maalivahti. Ässien budjetti on yksi sarjan pienempiä, joten sen pitää rajallisin resurssein rakentaa yllätyksiä.

 

Jenkkikaksoset Tyson ja Tylor Spink ovat Liigaan kovia tekijöitä. Vastuuta on luvassa rutkasti myös omille kasvateille Otto Kivenmäen johdolla on luvassa paljon vastuuta. Kun myös alakerta on ihan mitat täyttävä ja joukkue henkisesti helpossa tilanteessa, vähintään säälipleijaripaikka on täyttä realismia.

 

 

Lukko vahvistuneena uuteen kauteen

 

 

Lukko lähtee tähän kauteen vahvistuneena ja valmis taistelemaan tosissaan. Joukkueen taso riittää heittämällä pudotuspeleihin ja valmentajat varmasti odottanut pitkälle pääsyä.  Erityisesti kauden alku voi olla hankala, sillä nuorista kärkipakeista Tarmo Reunanen ja Ville Heinola haistelevat NHL-tunnelmaa ainakin harjoitusleirien ajan. Myös maalivahtikaksikko Oskari Setänen – Lassi Lehtinen on etukäteen iso arvoitus. Jomman kumman olisi noustava kantamaan ykkösvahdin viittaa heti kauden alusta.

 

Positiivisia puolia vieraiden osalta löytyy vahvistuneesta hyökkäyskalustosta. Ponthus ja Pathrik Westerholm ovat liigatason ratkaisijoita, kuten myös paluumuuttaja Eero Elo. Lähtijöitäkin löytyy, mutta tärkein palanen eli Justin Danforth saatiin pidettyä.

 

Lukko lähtee otteluun pienenä ennakkosuosikkina, mutta näiden joukkueiden ottelut ovat usein todella tasaisia ja jatkoaika ei yllättäisi tänäänkään kauden avauksessa. Pelaamme tähän otteluun ristin  kertoimella 3,90!

UUSI CASINOWINNER TARJOAA 100% TALLETUSBONUKSEN VEDONLYÖNTIIN VAIN 1x KIERRÄTYKSELLÄ!

  1. SAAT SEN TEKEMÄLLÄ TILIN TÄSTÄ