KHL: Ak Bars Kazan-Neftehimik | 1.72!

Kohde voimassa 26.11.2018, 16.00;1.72

Kohde sulkeutunut

KHL: Ak Bars Kazan-Neftehimik | 1.72!

Maanantai tarjoaa totuttuun tapaan runsaan määrän KHL-otteluita. Yksi päivän otteluista on klo 16.00 alkava Kazanin ja Neftehimikin välinen kamppailu. Kotijoukkue lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja vierailta vaaditaan 100% ottelua, mikäli se meinaa pysyä isäntiensä kyydissä.

 

Kazan on pelannut vahvan kauden ja se löytyy tällä hetkellä Itäisen konferenssin kolmannelta sijalta. Toiseksi eniten voittoja konferenssissaan ottanut joukkue on pelannut viime aikoina erittäin vahvasti ja se lähtee otteluun neljän ottelun voittoputkessa. Tämän putken aikana se on onnistunut tekemään 12 maalia ja myös sen puolustuspelaaminen on toiminut riittävällä tasolla. Viimeisimmässä pelissään se voitto vieraskiertueen lopussa Jekaterinburgin tasaisten vaiheiden jälkeen maalein 3-4. Kazan pelaa ensimmäisen kotiottelunsa vieraskiertueen jälkeen ja se antaa varmasti paljon lisävirtaa hyvässä vireessä olevalle joukkueelle.

 

Jos on kotijoukkue pelannut viime aikoina hyvin, toista se on päivän vierasjoukkueella. Neftehimik lähtee kamppailuun allaan kaksi tappiota ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä seitsemästä ottelustaan vain yhden. Itäisen konferenssin sijalle 9. valahtanut venäläisjoukkue on tässä ottelussa kovan paikan edessä, sillä sen todella heikosti pelannut puolustus saa vastaansa kovassa vireessä olevan Kazan-hyökkäyksen. Viimeisimmässä ottelussaan Neftehimik onnistui ottamaan jatkoaikapisteen Magnitogorskin vieraana.

 

Kotijoukkue tulee klo 16.00 alkavassa ottelussa ottamaan pelin heti alusta alkaen haltuunsa ja tulee voittamaan ottelun varsinaisen peliajan puitteissa. BET365 tarjoaa kotijoukkueen suoralle voitolle maistuvaa 1.72 kerrointa, johon kannattaa panostaa isosti. Kazan on selvästi laadukkaampi joukkue ja etenkin kotonaan se on tähän taistoon selkeä ennakkosuosikki.

 

Kohteemme otteluun: Ak Bars Kazan -0.5 @ 1.72(BET365)

 

 

TÄMÄN LINKIN KAUTTA PÄÄSET MOBILEBET-SIVUSTOLLE LUNASTAMAAN ITSELLESI ERITTÄIN MAISTUVAT VEDONLYÖNTIBONUKSEN! 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.