KHL: Amur Habarovsk-Traktor | 1.95!

Kohde voimassa 9.10.2018, 12.30;1.95

Kohde sulkeutunut

KHL: Amur Habarovsk-Traktor | 1.95!

KHL tarjoaa venäläisen jääkiekon ystäville kuusi mielenkiintoista kamppailua. 12.30 Suomen aikaa käynnistyvässä taistossa toisistaan mittaa ottavat Amur Habarovsk ja Traktor Tsheljabinsk. Kertoimien valossa ottelusta odotetaan tasaista vääntöä ja me luotamme vihjeessämme vierasjoukkueeseen. 

 

Aamupäivän kotijoukkue on aloittanut kautensa KHL:ssä erittäin heikosti. Se löytyy tällä hetkellä Itäisen Konferenssin sijalta 12 vain seitsemän pistettä keränneenä. Joukkue on hävinnyt ennen tämän päivän otteluaan seitsemän ottelua putkeen ja vain kertaalleen se on onnistunut viemään ottelun jatkoajalle. Se on pelannut viimeiset kaksi otteluaan kotihallissaan ja niistä saldona on 2-5 sekä 3-4-tappiot. Amur tarvitsee kipeästi pisteitä, mikäli se meinaa päästä vielä mukaan taisteluun pudotuspelipaikoista.

 

Vierasjoukkue Traktor on tällä hetkellä samaisen konferenssin sijalla yhdeksän, kaksi pistettä pudotuspelipaikkaan oikeuttavasta kahdeksannesta sijasta. Sen kausi ei ole mennyt toistaiseksi odotetun lailla, mutta viime peleissä se on alkanut ottamaan voittoja mukavaan tahtiin. Viimeisestä neljästä pelistään Traktor on voittanut kolme ja päästänyt näissä voitetuissa kamppailuissa vain neljä maalia omiin. Viimeisimmässä pelissään se kukisti vieraskaukalossa Admiralin peräti maalein 2-7, joten se lähtee tämän päivän otteluun erittäin suurella itseluottamuksella.

 

Vierasjoukkueen voitolle joko varsinaisella peliajalla tai sen jälkeen tarjotaan erittäin kovia kertoimia. Lähemmäs kahden kerroin on mielestämme selkeä ylikerroin hyvin viime peleissä pelanneelle vierasjoukkueelle. Amur on ollut viime otteluissaa todella heikko ja sille on tehty viimeisessä kolmessa pelissä keskimäärin yli neljä maalia.

 

Kohteemme otteluun: Traktor Moneyline(ML), 1.95.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.