KHL: Avangard Omsk-Ak Bars Kazan | 2.05!

Kohde voimassa 12.9.2018, 19.30;2.05

Kohde sulkeutunut

KHL: Avangard Omsk-Ak Bars Kazan | 2.05!

KHL:ssä pelataan keskiviikon kunniaksi seitsemän ottelua ja yksi kierroksen huippumatseista pelataan Avangard Omskin ja Ak Bars Kazan välillä. Molemmat ovat erittäin tasokkaista joukkueita, joten odotettavissa on viihdyttävä ja kovatasoinen jääkiekko-ottelu. Kiekko tippuu jäähän klo 19.30.

 

Kotijoukkue Omsk on ollut yksi alkukauden vakuuttavimmista joukkueista ja se on aloittanut KHL-kauden neljällä perättäisellä voitolla. Joukkue avasi kautensa kolmen ottelun vieraskiertueella, josta saldona oli kolme voittoa maalierolla 13-2. Viimeisimmässä ottelussa se otti 4-2-voiton kotiavauksessaan Neftehimik Nizhekamskista. Ottelu oli numeroiden valossa erittäin tasainen aina kolmanteen erään mentäessä, mutta Omsk otti kuitenkin lopulta ansaitun kotivoiton, sillä se laukoi ottelussa selkeästi vastustajaansa enemmän ja loi enemmän parempia maalipaikkoja.

 

Ak Bars Kazanin alkukausi on ollut hyvin vuoristoratamainen, sillä se on voittanut neljästä ottelustaan kaksi ja kaksi on päättynyt tappioon varsinaisella peliajalla. Kaikki ottelunsa se on tähän mennessä pelannut kotonaan, joten tämän illan kamppailu on sille sen ensimmäinen vieraspeli tällä sesongilla. Viime ottelussä Kazan otti erittäin niukan 4-3-voiton Barys Astanasta ja se toi varmasti lisää itseluottamusta alkavalle vieraskiertueelle. Joukkue on kuitenkin heti todella kovan piakan edessä, kun vastaan asettuu kauden tähän asti yksi parhaista joukkueista.

 

Uskomme, että vaikka Bars Kazanin miehistö onkin erittäin iskukykyinen ja vaarallisuutta hyökkäyksestä löytyykin, kotijoukkue Omsk tulee voittamaan kauden toisen kotiottelunsa ja venyttämään voittoputkensa viiden ottelun mittaiseksi. Kotijoukkueelle tarjotaan erittäin hyviä kotikertoimia usealla vedonlyöntisivustolla ja niihin kannattaa ehdottomasti iskeä kiinni.

 

Kohteemme otteluun: Avangard Omsk, 2.05. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.