KHL: Barys Astana-Admiral | 2.37!

Kohde voimassa 30.10.2018, 15.30;2.37

Kohde sulkeutunut

KHL: Barys Astana-Admiral | 2.37!

KHL:ssä pelataan tiistaina viisi ottelua ja yksi kamppailuista käydään Barys Astanan ja Admiral Vladivostokin välillä. Kotijoukkue lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja heikossa vireessä koko kauden olleellaa vierasjoukkueella on edessään kova iltapuhde. 

 

Astanalaiset lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja se on tällä hetkellä yksi sarjan kuumimmista joukkueista. Läntisessä Konferenssissä tällä hetkellä viidentenä oleva Barys on voittanut viimeisestä kymmenestä pelistään kahdeksan ja se lähtee päivän kamppailuun allaan viiden ottelun voittoputki. Viimeiset kolme ottelua se on pelannut kotikaukalossaan ja se on päästänyt näissä voitto-otteluissa omiin vain neljä maalia. Viimeisimmässä pelissä se kohtasi Sibirin ja voitti ottelun vakuuttavien otteiden jälkeen maalein 5-2.

 

Samaisessa Konferenssissä 12. sijalla majaileva Admiral on ollut yksi kauden heikoimmista joukkueista ja se on onnistunut voittamaan tällä kaudella vain viisi ottelua. Viimeisestä viidestä pelistä se on onnistunut voittamaan kaksi ja molemmat voitot ovat tulleet kotikaukalossa. Vieraskaukalossa joukkueella ei ole kulkenut viime aikoina ja saldona viidestä viimeisestä vieraspelistä on yksi piste. Viime kierroksella vladivostokilaiset kohtasivat kotonaan AK Bars Kazanin ja ottelu päättyi vieraiden selkeään 1-5-voittoon.

 

Vaikka vieraat ovatkin onnistuneet voittamaan viimeisestä kolmesta pelistään kaksi, lähtee kotijoukkue otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Barys on yksi liigan vahvimmista kotijoukkueista ja se lähtee otteluun allaan viiden ottelun kotivoittoputki. Panoskoko kannattaa pitää pienenä, mutta kotijoukkueen vähintään kolmen maalin voitto tarjoaa makean 2.37 kertoimen ja sitä kannattaa pelata pienellä panostuksella.

 

Kohteemme otteluun: Barys Astana -2.5, 2.37. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.