KHL: HK Vitjaz-Avangard Omsk | 1.77!

Kohde voimassa 2.10.2018, 19.30;1.77

Kohde sulkeutunut

KHL: HK Vitjaz-Avangard Omsk | 1.77!

KHL tarjoaa jääkiekon ystäville tänään kolme ottelua. Klo 19.30 alkavassa ottelussa iskevät yhteen HK Vitjaz sekä Avangard Omsk. Vieraat ovat olleet yksi alkukauden parhaista joukkueista ja se lähtee illan kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina. Myös me luotamme tänään vierasjoukkueeseen. 

 

Kotijoukkue Vitjazin alkukausi on ollut todella vaikea ja varsinkin viime aikoina otteluiden voittaminen on ollut sille erittäin hankalaa. Viimeisestä kuudesta pelistä Vitjaz on onnistunut voittamaan vain yhden ottelun, muiden päättyessä sen niukkaan tappioon. Se on pelannut viimeiset kolme otteluaan kotikaukalossaan ja jokainen näistä otteluista on päättynyt maalin erolla jompaan kumpaan suuntaan, joten missään nimessä joukkueesta ei voida puhua heittopussina illan ottelussa. Viimeisimmässä pelissään se kohtasi Sibir Novosibirskin, jolle se hävisi tiukkojen vaiheiden jälkeen lopulta 3-4.

 

Avangard Omsk löytyy tällä hetkellä Itäisen Konferenssin 2. sijalta ja se lähtee illan kamppailuun allaan viiden ottelun voittoputki. Omsk on hävinnyt tällä kaudella vain kerran, kun se koki tiukan 0-1-tappion Magnitogorskia vastaan. Vieraiden pelaaminen on ollut koko kauden erittäin tasaista ja vaikka se ei olekaan voittanut yhtään ottelua selkein nuemroin, on sen pelaaminen ollut todella kokonaisvaltaista. Joukkue on pelannut meneillään olevalla vieraskiertueellaan kaksi ottelua ja se on kaatanut niissä SKA Pietarin ja Dinamo Minskin.

 

Vitjaz tulee varmasti haastamaan vieraansa tänään erittäin tasaiseen otteluun, mutta se tuskin onnistuu pysäyttämään Omskin voittokulkua. Vieraiden pelaaminen on ollut selkeästi parempaa, kuin kotijoukkueen ja uskomme, että se jatkaa voittoputkensa tänään seitsemän ottelun mittaiseksi.

 

Kohteemme otteluun: Avangard Omsk, 1.77.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.