KHL: Jekaterinburg-Neftehimik | 1.88!

Kohde voimassa 20.11.2018, 16.00;1.88

Kohde sulkeutunut

KHL: Jekaterinburg-Neftehimik | 1.88!

KHL:ssä pelataan tiistain kunniaksi kolme ottelua ja meidän vihjeessämme otetaan käsittelyyn Jekaterinburgin ja Neftehimikin välinen kamppailu. Kotijoukkue lähtee klo 16.00 alkavaan otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja myös me luotamme sen voittoon.

Itäisen konferenssin ylivoimainen ykkönen Jekaterinburg on ollut yksi kauden vahvimmista joukkueista ja sen ero toisena tulevaan Omskiin on yhdeksän pistettä. Se on hävinnyt tällä kaudella vasta kolme ottelua ja näistä kaksi on tullut varsinaisen peliajan aikana. Kaksi näistä tappioista se on kärsinyt viimeisen viiden pelin aikana, mutta se onnistui katkaisemaan orastavan tappioputkensa viime pelissä komealla 4-0-voitolla Dinamo Minskiä vastaan. Jekaterinburg on hävinnyt kauden aikana kotonaan vain kerran ja se pääsee vieraskiertueen jälkeen jälleen kotiyleisönsä eteen ja tämä antaa varmasti myös lisäenergiaa joukkueelle.

 

Neftehimik majailee tällä hetkellä Itäisen konferenssin sijalla yhdeksän tasapisteissä viimeisellä pudotuspelipaikalla olevan Kunlunin kanssa. Joukkueen viimeaikaiset otteet eivät ole vakuuttaneet millään tavalla ja se lähtee otteluun neljän ottelun tappioputkessa, jotka kaikki se on kärsinyt kotikaukalossaan. Nyt joukkue joutuu yhden liigan parhaimman kotijoukkueen hampaisiin ja luvassa ei ole helppoa peliä. Neftehimik ei ole esiintynyt vieraissa kovinkaan vakuuttavasti ja on vaikea nähdä sen pystyvän ottamaan pisteitä tämän päivän kamppailusta.

 

Jekaterinburg on laadultaan selkeästi Neftehimikiä vahvempi joukkue ja se lähtee otteluun allaan tyylikäs 0-4-vierasvoitto. Vieraat puolestaan ovat neljän ottelun tappioputkessa ja sen pelilliset otteet eivät ole vakuuttaneet koko kaudella. Kotijoukkue tulee voittamaan ottelun vähintään kahdella maalilla.

 

Kohteemme otteluun: Jekaterinburg -1.5, 1.88. (COMEON!)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.