KHL: Jokerit-Kunlun | 2.02!

Kohde voimassa 3.9.2018, 18.30;2.02

Kohde sulkeutunut

KHL: Jokerit-Kunlun | 2.02!

KHL-kausi on nyt käynnissä! Helsingin Jokereiden kausi käynnistyy tänä iltana Helsingissä ottelulla Kunlun Red Staria vastaan ja kiekko tippuu jäähän klo 18.30. Jokerit on kertoimien valossa selkeä ennakkosuosikki, mutta alkukaudesta voi tapahtua mitä vain. 

 

Jokereiden harjoituskausi ei ole sujunut käsikirjoituksen mukaan ja joukkue onnistui voittamaan treenipeleistään vain kakis. Tappioita seitsemästä ottelusta oli viisi ja yksi näistä oli häviö nimenomaan illan vastustajalle Kunlunille. Jokerit lähtee kauteen erittäin vahvalla joukkueella ja sen terveystilanne on erittäin hyvä, joten siltä voidaan odottaa maaleja heti avausottelussa.

 

Kunlun pelasi kesän ja alkusyksyn aikana peräti kymmenen harjoitusottelua ja näistä saldoksi muodostui neljä voittoa ja kuusi tappiota. Ensimmäiset seitsemän treenipeliä menivät pahasti penkin alle ja pystyi voittamaan pelkästään HK Sotshin, mutta harjoituskausi päättyi kolmen ottelun voittoputkeen, jossa se kaatoi mm. viimeisessä pelissä Severstalin tyylikkäästi maalein 1-5.

 

Illan ottelusta on varmasti luvassa erittäin vauhdikas, koska kyseessä on kauden avausottelu. Kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei ole vakuuttanut kesän harjoituskaudella ja virheitä tulee sattumaan pelituntuman puutteen vuoksi myös tänään. Uskomme, että Helsingin kiekkoillassa tullaan näkemään vähintään viisi maalia.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa yli 4.5 maalia, 2.02.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.