KHL: Jokerit-Traktor Tsheljabinsk | 2.02!

Kohde voimassa 17.9.2018, 18.30;2.02

Kohde sulkeutunut

KHL: Jokerit-Traktor Tsheljabinsk | 2.02!

KHL:ssä tarjotaan tänään maanantain kunniaksi laaja kattaus otteluita. Yksi kamppailuista käydään Helsingissä, jossa vastakkain ovat Jokerit sekä Traktor Tsheljabinsk. Klo 18.30 alkavasta ottelusta odotetaan Jokerien näytöstä ja kotijoukkue lähtee taistoon selkeänä ennakkosuosikkina. 

 

Helsinkiläiset lähtevät otteluun takanaa todella vahva alkuakausi. ”Narripaidat ovat voittaneet kuudesta pelistään viisi ja tappiollisesta ottelusta SKA Pietaria vastaankin se sai pisteen ottelun päätyttyä kotijoukkueen 4-3-voittoon vasta jatkoajan jälkeen.
Jokerit on pelannut toistaiseksi kolme kotiottelua ja niistä saldona on kolme voittoa maalierolla 13-5, joten hyökkäyspelaaminen on ollut joukkueella erittäin vahvaa kotikaukalossa.
Viimeisimmässä, kolmen ottelun vieraskiertueen päättäneessä ottelussa ”Narrit” hakivat 1-4-voiton HK Vitjazin kotiluolasta.

 

Vierasjoukkue Traktorin alkukausi ei ole ollut yhtä lennokas kuin kotijoukkueen. Tsheljabinsk on pelannut toistaiseksi viisi ottelua liigassa ja saldona on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Viime pelissä se pelasi ensimmäistä kertaa vieraskaukalossa Magnitogorskia vastaan ja ottelusta muodostui todellinen trilleri. Pelissä nähtiin yhteensä 11 maalia ja niistä kuusi syntyi vieraiden lavastan. Tämä voitto nosti varmasti joukkueen itseluottamusta kahden hävityn ottelun jälkeen, mutta sen puolustuspelaamisen pitää parantua huomattavasti mikäli se meinaa varastaa pisteitä Jokereilta.

 

Molempien joukkueiden peleissä on viime aikoina nähty reilusti maaleja ja puolustuspelaminen varsinkin vierasjoukkuella on ollut heikkoa. Uskomme, että illan taistosta tulee todella runsasmaalinen ja kiekko kaivetaan verkosta vähintään viisi kertaa varsinaisen peliajan puitteissa.

 

Kohteemme otteluun: Ottelussa tehdään yli 4,5 maalia, 2.02. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.