KHL: Jokerit-Vitjaz | 1.83!

Kohde voimassa 10.10.2018, 18.30;1.83

Kohde sulkeutunut

KHL: Jokerit-Vitjaz | 1.83!

KHL-liigassa pelataan keskiviikkona neljä mielenkiintoista ottelua. Klo 18.30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain Jokerit ja HK Vitjaz. Helsinkiläiset lähtevät otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja vierasjoukkueelta vaaditaan nappisuoritusta, mikäli se meinaa ottaa pisteitä mukaansa. 

 

Jokerit on aloittanut kautensa erittäin hyvin ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä kymmenestä ottelustaan kuusi kertaa, häviten varsinaisella peliajalla vain kahteen otteeseen. viimeisestä neljästä ottelusta helsinkiläiset ovat onnistuneet ottamaan kolme voittoa ja se on tehnyt näissä peleissä vastustajan verkkoon yhteensä 17 maalia. Viimeisimmässä ottelussaan Dinamo Minskiä vastaan narrilauma onnistui maalinteossa viisi kertaa ja voitti pelin lopulta 5-3.

 

Vierasjoukkue tulee illan otteluun allaan kaksi 2-3-vierasvoittoa. Toissa pelissä se onnistui kaatamaan Spartak Moskovan jatkoajalla ja viime ottelussaan se voitti HK Sotshin voittolaukauskilpailun jälkeen. Todella heikon alkukauden pelannut vierasjoukkue on voittanut viimeisestä kymmenestä pelistään neljä, mutta viime peleissä se on onnistunut parantamaan varsinkin puolustuspelaamistaan huomattavasti. Vaikka se onkin onnistunut voittamaan kaksi ottelua putkeen, on tämän illan vastustaja huomattavasti hankalampi kuin aikaisemmat kaksi ja sen pitää pystyä vielä parempaan suorittamiseen.

 

Jokerit on ollut kotonaan todella vahva läpi kauden ja varsinkin sen hyökkäyspelaaminen on toiminut kotikaukalossa loistavasti. Vitjaz ei ole lähelläkään yhtä tasokas joukkue kuin sen isäntänsä ja uskomme, että sen orastava voittoputki tulee tänään katkeamaan helsinkiläisten käsittelyssä.

 

Kohteemme otteluun: Jokerit -1.5, 1.83.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.