KHL: Lokomotiv-Jokerit | 1.79!

Kohde voimassa 7.12.2018, 18.30;1.79

Kohde sulkeutunut

KHL: Lokomotiv-Jokerit | 1.79!

KHL:ssä on tarjolla perjantaille yksi erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun Lokomotiv ja Jokerit iskevät yhteen Läntisen konferenssin huippukamppailussa. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla, joten panokset illan ottelussa ovat erittäin isot. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30. 

 

Kotijoukkue lähtee illan otteluun erittäin hyvässä vireessä, sillä se on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi ja kotikaukalossaan Lokomotiv on ottanut neljä voittoa putkeen. Yaroslavilaiset ovat pelanneet kahdessa viimeisessä pelissä todella vahvaa puolustuspeliä ja sen verkkoon on tehty näissä kahdessa pelissä vain yksi maali. Viime pelissä se kohtasi kotonaan Amur Habarovskin ja ottelu päättyi ”Lokon” tyylipuhtaaseen 3-0-voittoon.

 

Jokereiden viimeaikaset otteet ovat olleet hyvin vaihtelevia ja hyvää ottelua on usein seurannut heikompi peli. Ennen keskiviikkona kärsittyä 5-1-tappiota Spartak Moskovalle, narripaidat voittivat kaksi ottelua putkeen päästäen omiin vain yhden maalin. Helsinkiläisten otteet vieraskaukaloissa ovat olleet myös erittäin ailahtelevaisia ja viimeisestä seitsemästä reissupelistään Jokerit on onnistunut voittamaan vain kaksi ottelua. Viimeisimmässä vieraspelissä Spartakia vastaan joukkue pelasi erittäin heikon pelin molemmissa päissä kaukaloa ja sen pitää parantaa tänään rutkasti, mikäli se meinaa ottaa pisteitä mukaansa.

 

Lokomotiv on ollut todella vahva kotijoukkue ja Jokerit puolestaan ovat olleet vaikeuksissa vieraskaukaloissa. Vieraat tekevät ottelusta varmasti erittäin tiukan ja ottelu saattaa hyvinkin venyä jatkoajalle asti. Me luotamme kotijoukkueen voittoon ja Lokomotiville tarjotaan erittäin hyvää ML-kerrointa Coolbetillä.

 

Kohteemme otteluun: Lokomotiv moneyline(ML) @ 1.79 (COOLBET)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.