KHL: Lokomotiv – Jokerit | 2.11!

23.09.2019, 19.30;2.11

Kohde sulkeutunut

KHL: Lokomotiv – Jokerit | 2.11!

Jokereiden vieraskiertue on toistaiseksi ollut suorastaan surkea. Kolme ottelua putkeen hävinnyt Jokerit on esittänyt heikkoa pelaamista kaikilla osa-alueilla, eikä tänään todennäköisesti tapahdu muutosta. Viikonloppuna Jokerit koki karmaisevan 5-0 tappion vieraissa Dinamo Minskiä. Joukkue lähti otteluun ennakkosuosikkina, mutta ei onnistunut pelaamaan ollenkaan tasollaan. Nyt vastaan asettuva Lokomotiv on todella kova kotijoukkue, eikä Jokerit nykyvireellä pysty haastamaan sitä.

 

 

Jokerit on onnistunut voittamaan vasta kaksi ottelua tällä kaudella. Tappioita on kertynyt jo viisi kappaletta, eikä peli tunnu käynnistyvän millään. Jokerit on konferenssin toiseksi viimeisenä ja kuntopuntari näyttää jyrkästi alaspäin. Joukkue lähti tähän kauteen suurin odotuksin ja kokoonpanon piti olla laadukkain tähän saakka KHL-urallaan. Nyt kuitenkin tehot uupuvat ja oma pää vuotaa kovaa tahtia.

 

 

Jokereiden täytyy saada puolustus toimimaan paremmin, sillä joukkue ei voi päästää illasta toiseen yli kolmea maalia, jos se aikoo tosissaan kamppailla hyvistä sijoituksista. Jokerit on onnistunut voittamaan kolme kertaa Lokomotivin vieraissa, mutta tänään se tuskin pystyy voittoa nappaamaan. Hyvin levännyt Lokomotiv tulee varmasti kovin ottein heti ottelun alkuun ja pystyy tekemään tarvittavat maalit voittoon jo todennäköisesti ottelun ensimmäisessä erässä.

 

Ottelun paras pelikohde on kotivoitto kertoimella 2.11