KHL: Lokomotiv-Sotshi | 1.75!

Kohde voimassa 29.10.2018, 18.30;1.75

Kohde sulkeutunut

KHL: Lokomotiv-Sotshi | 1.75!

KHL:ssä pelataan maanantaina kolme ottelua ja niistä yksi on klo 18.30 alkava Lokomotiv Yaroslavin ja HK Sotshin välinen kamppailu. Kotijoukkue lähtee taistoon selkeänä ennakkosuosikkina ja heikkovireisellä vierasjoukkueella on edessään haastava iltapuhde. 

 

Kotijoukkue Lokomotiv löytyy tällä hetkellä Läntisen Koferenssin sijalta 4. ja voitolla sillä on mahdollisuus nousta aivan ykkösenä majailevan TsSKA:n kantaan. Yaroslavilaiset ovat olleet viime peleissä todella vahvassa vireessä ja se on voittanut peräti kahdeksan viimeisestä yhdeksästä ottelustaan ja myös tappioon päättyneestä Jekaterinburg-ottelusta saldona oli yksi piste. Meneillään olevan kotiotteluputken viimeisin ottelu pelattiin neljä oäivää sitten, kun Lokomotiv onnistui kaatamaan tasaisten vaiheiden jälkeen Traktorin maalein 1-0.

 

Todella tasaisessa Läntisessä Konferenssissa Sotshi on tällä hetkellä sijalla kuusi, mutta pudotuspeliviivaan on matkaa vain neljä pistettä. Joukkuee kausi on ollut hyvin vuoristoratamainen ja usein voitettua ottelua on seurannut tappio seuraavassa pelissä. Viimeisestä kolmesta pelistä vieraiden saldoksi on muodostunut yksi voitto ja kaksi tappiota. Viime kierroksella se kohtasi kotonaan Dynamo Moskovan ja siitä ottelusta käteen jäi vain yksi tehty maalia ja viisi päästettyä maalia. Vierasottelut ovat olleet Sotshilta OK-tasoa, mutta tänään vastassa on yksi liigan parhaista kotijoukkueista.

 

Coolbet tarjoaa kotijoukkueen voitolle 1.75 kerrointa ja se kannattaa ehdottomasti ottaa mukaan pelikupongille. Lokomotiv on yksi liigan parhaista kotijoukkueista ja se pääsee otteluun hyvin levänneenä ja kotipeliputki allaan. Sotshin pelaaminen ei ole vakuuttanut viimeisessä kolmessa ottelussa.

 

Kohteemme otteluun: Lokomotiv -0.5, 1.75.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.