KHL: Magnitogorsk-Dinamo Riika | 2.10!

Kohde voimassa 4.9.2018, 17.00;2.04

Kohde sulkeutunut

KHL: Magnitogorsk-Dinamo Riika | 2.10!

KHL-kausi on pyörähtänyt käyntiin ja olemme nähneet jo monta viihdyttävää kamppailua. Tiistaina pelataan kuusi ottelua ja klo 17.00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain Magnitogorsk ja Dinamo Riika. Kotijoukkue lähtee otteluun selkeänä ennakkosuosikkina ja vieraiden pitää venyä parhaimpaansa, mikäli se meinaa kamppailusta pisteitä napata mukaansa. 

 

Magnitogorsk on pelannut toistaiseksi yhden ottelun liigassa ja ottelu oli täysin sen näytöstä. Vastassa ollut Slovan Bratislava oli pahasta vastaantulija ottelussa, joka päättyi lopulta kotijoukkueen 5-1-voittoon. ”Magnitka” raktaisi ottelun jo ensimmäisessä erässä, kun se takoi valotaululle kolme maalia ja tästä eivät vieraat enää toipuneet. Illan kotijoukkue on selkeästi vastustajaansa vahvempi joukkue paperilla ja olisi suuri yllätys mikäli se ei onnistuisi voittamaan peliä useamman maalin erolla.

 

Myös Dinamo Riika on pelannut yhden ottelun sarjassa ja sen se hävisi vieraissa Jekaterinburgille maalein 4-2. Latvialaiset taistelivat kyseisessä kamppailussa itsensä toisessa erässä 2-0-tappioasemasta tasoihin, mutta kotijoukkue onnistui kolmannessa erässä mkahdesta maalinteossa ja Dinamolle jäi luu käteen. Illan vierasjoukkue lähtee otteluun selkeänä altavastaajana ja on vaikea nähdä sen haastavan selkeästi vahvempaa Magnitogorskia.

 

Kohteemme otteluun: Magnitogorsk -2, 2.04. LYÖ VETO SISÄÄN UNIBET-SIVUSTOLLA!

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.