KHL: Pietarin SKA – Moskovan TsSKA | 2.35!

23.09.2019, 19.30;2.35

Kohde sulkeutunut

KHL: Pietarin SKA –  Moskovan TsSKA | 2.35!

KHL:ssä pelataan maanantaina kahden jättiläisen kohtaamisen, kun edellisen kauden läntisen konferenssin finalistit Pietarin SKA ja Moskovan TsSKA kohtaavat Pietarin jääpalatsissa. Ottelu on jo joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella. Ensimmäinen voitti TsSKA 3-0.

 

SKA lähtee otteluun HK Vitjaz:ille kärsitty 2–4-kotitappio niskassaan. Tappio oli yllättävä, sillä Vitjaz ei lukeudu KHL:n parhaimpiin joukkueisiin. SKA on tuskaillut maalinteon kanssa, eikä sen peleissä olla tällä kaudella nähty maalikarkeloita totutun useasti.

 

TsSKA puolestaan lähtee otteluun peräti seitsemän ottelun mittaisessa pisteputkessa. Moskovalaisten todella tiivis ja hyvin liikkuva puolustus tylsytti SKA:n hyökkäyksen täysin joukkueiden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa. SKA:n edellisestä kaudesta heikentynyt puolustus on vastaavasti ollut ajoittain suurissa ongelmissa muita KHL:n kärkijoukkeita vastaan.

 

TsSKA:n äärimmäisen vahva ja taitava hyökkäys on alkukaudesta tehnyt voittoon tarvittavat maalit. Kuitenkin äärimmäisen leveästä hyökkäyksestä löytyy vielä potentiaalia nostaa tasoa entisestään. TsSKA:n maalilla Ilja Sorokin on torjunut todella vakuuttavasti. SKA:n maalivahtitilanne on puolestaan elänyt alkukaudesta loukkaantumisista johtuen.

 

TsSKA oli jopa ylivoimainen joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa jokaisella osa-alueella. Tylyt 3-0 lukemat kertovat, että ainakin toistaiseksi TsSKA on saanut pelin toimimaan paremmin kuin SKA. Uskomme, että myös tänään TsSKA voittaa ottelun ja 2,35 kerroin on todella hyvä pelikohde.

Mobilebet tarjoaa huikeaa 400% talletusbonusta uusille asiakkaille! Saat vain 10€ talletuksella  peräti 50€ pelirahaa!

1. Siirry kampanjasivulle→ TÄÄLTÄ