KHL: Severstal-Vitjaz | 1.96!

Kohde voimassa 28.1.2019, 18.00;1.96

Kohde sulkeutunut

KHL: Severstal-Vitjaz | 1.96!

KHL:ssä on tarjolla tänään viisi ottelua ja meidän vihjeemme tulee klo 18.00 alkavaan otteluun Severtal-Vitjaz. Kertoimien valossa tulossa on erittäin tasainen kamppailu ja jatkoaika on hyvinkin mahdollinen lopputulema illan päätteeksi. 

 

Severstal lähtee otteluun paineettomassa tilassa, koska sillä ei ole enää mahdollisuuksia kevään pudotuspeleihin. Joukkue on tällä hetkellä Läntisessä konferenssissa sijalla 10 ja sen ero pudotuspelipaikkaan on 13 pistettä.
Pudotuspelipaikka karkasi joukkueelta käsistä kahdessa viimeisimmässä ottelussa, kun se kärsi perättäiset tappiot Spartak Moskovalle ja tämän illan vastustajalle Vitjazille. Ennen näitä tappioita se oli voittanut seitsemän ottelua putkeen ja se oli todella lähellä kiriä itsensä vielä mukaan pudotuspelitaistoon. Kahden viime ottelun tappion jälkeen joukkueen mieliala ei voi olla kovinkaan korkea ja motivaatiota kauden viimeisiin otteluihin on vaikea löytää.

Vitjazilla on illan otteluun lähdettäessä vielä pelattavaa. Vieraat ovat tällä hetkellä konferenssissaan sijalla seitsemän ja sillä on vielä mahdollisuuksia nousta kuudentena olevan Spartakin ohi ja sen pitää myös pitää kahdeksantena oleva Sotshi takanaan, johon eroa on tällä hetkellä kolme pistettä.
Vitjaz on pelannut viime aikoina hyvin ja se on voittanut viimeisestä kahdeksasta pelistään kuusi ja hävinnyt vain kaksi. Se otti viime kierroksella voiton tämän illan isännistä ja se vaikuttaa varmasti myös tämän illan kohtaamisessa. Sen otteet ovat olleet vakuuttavia myös vieraskaukaloissa ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä viidestä reissupelistään neljä.

 

Vitjazilla on illan ottelussa vielä panosta ja kotijoukkue puolestaan valmistautuu jo kauden loppumiseen. Tämä näkyy varmasti molempien joukkueiden otteissa ja uskomme, että vierasjoukkue tulee tänään isomman motivaationsa avulla ottamaan voiton viimeistään voittolaukauskilpailussa.

 

Kohteemme otteluun: Vitjaz ML(moneyline @ 1.96(Unibet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.