Liiga: HIFK-Kärpät | 2.50!

Kohde voimassa 15.3.2019, 18.30;2.50

Kohde sulkeutunut

Liiga: HIFK-Kärpät | 2.50!

HIFK:n ja Kärppien välisessä välieräsarjassa pelataan maanantai iltana kuudes peli. Kärpillä on mahdollisuus mennä otteluparista jatkoon, jos se voittaa tänään Helsingissä. Ennakkoon ajateltiin, että Kärpät voittaa sarjan helposti, mutta HIFK on jopa ollut parempi kiekollisesti otteluparissa. Varsinkin Helsingissä ja huomattavasti pienemmässä pelikaukalossa oululaisten suorittaminen on jäänyt vajaaksi pahoin. Librabet tarjoaa huikean 100% talletusbonuksen 150€ saakka. Voit lukea lisää uudesta kampanjasta artikkelin lopusta!

 

Ottelusarja on ollut todella tasainen eikä kotijoukkue ole hävinnyt vielä kertaakaan. HIFK on pelannut todella hyvin kotona ja pystynyt jopa kertaaleen pitämään Kärpät nollilla. HIFK saa taas jälleen kerran täyden kotihallin tuen, joten joukkue pelaa varmasti parasta kiekkoa” kuolemanottelussa”.

 

HIFK on hallinnut otteluita pelillisesti niin kotonaan kuin jopa vieraissa. Joukkue on karvannut agressiivisesti, sekä pitänyt nopeaa tempoa yllä aina ottelun alusta saakka. Vain huono tuuri on estänyt HIFK menemistä johtoon tässä ottelusarjassa. Viimeksi kärsitty jatkoaikatappio Oulussa oli todellinen vääryys, sillä HIFK oli paljon parempi joukkue ja olisi ansainnut voiton.

 

Suurin etu illan ottelussa on taas HIFK hallilla oleva pienempi kaukalo. Joukkue on tottunut pelaamaan siellä, kun taas Kärpille se tuo aina ongelmia.  Edellisessä ottelussa Helsingissä HIFK voitti Kärpät fyysisyydessä, joka korostuu pienemmässä kaukalossa.

 

Ottelusarja näyttäisi vahvasti menevän Game 7 , sillä on vaikea uskoa että HIFK häviäisi kotonaan näin tärkeän kamppailun varsinkin kun edelliset kotipelit ovat olleet todella vahvoja. Paras pelikohde illan otteluun on HIFK:n suora voitto 2,5 kertoimella.