Liiga: HIFK-Lukko | 2.00!

Kohde voimassa 17.1.2019, 18.30;2.00

Kohde sulkeutunut

Liiga: HIFK-Lukko | 2.00!

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään neljä ottelua ja näistä ehdottomasti mielenkiintoisin vääntö käydään Helsingissä, kun paikallinen IFK ja Rauman Lukko ottavat toisistaan mittaa. Joukkueet ovat perättäisillä sijoilla sarjataulukossa, mutta joukkueiden kuntokäyrät näyttävät vastakkaisiin suuntiin. 

 

HIFK on tällä hetkellä yksi Liigan kuumimpia joukkueita. Helsinkiläiset ovat onnistuneet voittamaan viimeisestä kymmenestä pelistään seitsemän ja viimeisen viiden pelin saldo näyttää neljää voitettua peliä ja yhtä maalin tappiota.
Kahdessa viime pelissä se on ottanut voitot vieraissa Jukureista luvuin 5-3 ja viime kierroksen ottelussa se onnistui kaatamaan KalPan voittolaukauskilpailun jälkeen numeroin 2-1. Isännät ovat siirtoikkunan aikana vahvistaneet joukkuettaan Joonas Lyytisellä ja Sakari Salmisella ja tämä entistään vahvistaa joukkueen toimivaa hyökkäyspeliä. HIFK on noussut alkuvuoden aikana yhdeksi varteenotettavaksi mitalijoukkueeksi.

 

Rauman Lukon kausi on ollut melkoinen vuoristorata tähän mennessä. Joukkue oli alkukaudesta yksi Liigan heikoimpia joukkueita, mutta joulukuun aikana se kasasi itselleen yhdeksän ottelun voittoputken ja nousi sen avulla taisteluun suorasta pudotuspelipaikasta.
Voittoputken jälkeen tahti on ollut jälleen hiipumaan päin ja viimeisestä viidestä ottelustaan raumalaiset ovat onnistuneet voittamaan vain yhden kamppailun. Kaksi viimeisintä peliä on päättynyt sen tappioon, kun sekä SaiPa, että Kärpät on ollut sitä etevämpi.

 

Vaikka Lukko onkin parantanut peliään huomattavasti alkukauden vaikeuksien jälkeen, lähtee HIFK illan taistoon selkeänä ennakkosuosikkina. Isännät ovat saaneet joukkueeseensa vahvistuksia ja sen pelaaminen viime aikoina on näyttänyt todella hyvältä ja nousujohteiselta. William Hill-sivusto tarjoaa kotijoukkueelle makoisaa kerrointa.

 

Kohteemme otteluun: HIFK @ 2.00(William Hill) 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.