Liiga: HIFK-SaiPa | 1.86!

Kohde voimassa 31.1.2019, 18.30;1.86

Kohde sulkeutunut

Liiga: HIFK-SaiPa | 1.86!

Liigassa pelataan torstaina yksi ottelu, kun Helsingin vanhassa jäähallissa yhteen iskevät kotijoukkue HIFK ja Lappeenrannan SaiPa. Joukkueet löytyvät sarjataulukosta perättäisiltä sijoilta, joten tänään jaossa on isoja pisteitä klo 18.30 alkavassa kamppailussa. Helsinkiläiset lähtevät otteluun suurena ennakkosuosikkina kertoimien valossa, mutta uskomme, että taistosta tulee erittäin tiukka.

HIFK vahvisti joukkuettaan siirtoikkunan aikana roimasti ja se on alkanut näkymään jossain määrin myös kentällä. Helsinkiläiset ovat voittaneet viimeisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän ja se lähtee tämän illan koitokseen kolmen ottelun pisteputkessa. Se hävisi kuun lopussa pelaamallaan vierasreissulla kaksi ensimmäistä peliään JYPille ja Ilvekselle, mutta KooKoon vieraana se onnistui ottamaan 3-4-voiton tiukkojen vaiheiden jälkeen. Viime kierroksella se kohtasi kotonaan niin ikään KooKoon ja tällä kertaa HIFK oli selvästi kouvolalaisia parempi ja voitto pelin 4-0-lukemin.

Vierasjoukkueella olisi voitolla mahdollisuus nousta isäntiensä kanssa tasapisteisiin ja vain pisteen päähän suorasta pudotuspelipaikasta. SaiPa on ollut viime aikoina mukana todella tasaisissa kiekko-otteluissa ja sen viimeiset kolme kamppailua ovat päättyneet maalin erolla jompaan kumpaan suuntaan.
Myös lappeenrantalaiset lähtevät illan otteluun pisteputkessa, sillä se on ottanut pisteitä mukaansa viimeisestä neljästä pelistään ja kolme näistä ovat olleet voittoja. Se on onnistunut kaataman putken aikana kotonaan Pelicansin ja Jukurit sekä vieraissa viime kierroksella kukistui JYP Jyväskylässä. Ainoa pistemenetys viimeiseen neljään peliin sille tuli Lahdessa, kun Pelicans oli sitä etevämpi voittolaukausten jälkeen.

Vaikka HIFK onkin ottelussa selvä ennakkosuosikki, ei SaiPaa kannata jättää laskuista pois. Vieraat ovat pelanneet erittäin hyvin viime aikoina ja emme näe syytä miksi se pystyisi tekemään maaleja myös helsinkiläisten verkkoon. Kotijoukkue tulee vahvan hyökkäyspelaamisensa avulla varmasti myös heiluttamaan vieraiden verkkoa useampaan otteeseen, joten tulemme näkemään Helsingin illassa vähintään kuusi maalia.

Kohteemme otteluun: Ottelussa yli 5.0 maalia @ 1.86(Unibet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.