Liiga: HIFK-TPS | 2.15!

Kohde voimassa 11.10.2018, 18.30;2.15

Kohde sulkeutunut

Liiga: HIFK-TPS | 2.15!

Jääkiekon Liigassa on tarjolla torstain iloksi kolme erittäin mielenkiintoista ottelua. Yksi klo 18.30 alkavista kamppailuista käydään HIFK:n ja TPS:n välillä ja tästä klassikosta ei ikinä vauhtia puutu. Kertoimien valossa helsinkiläiset ovat ottelun ennakkosuosikkeja, mutta vahvavireinen turkulaisryhmä on varmasti asiasta eri mieltä. 

 

Syyskuun aikana todella vahvasti pelanneen HIFK:n peli on alkanut viime aikoina hieman yskähdellä, sillä se on onnistunut voittamaan viimeisestä neljästä pelistään vain yhden. Sarjataulukon sijalla seitsemän oleva helsinkiläisryhmä on kärsinyt tappiot KalPalle, Ilvekselle sekä CHL:ssä Skellefteålle, tehden näissä otteluissa vain kolme maalia. Viime kotipelissäänkin HIFK oli isoissa vaikeuksissa Jukureiden kanssa, mutta onnistui lopulta voittamaan mikkeliläiset luvuin 4-3. 1-5-tappiossa Skellefteåta vastaan illan kotijoukkue pelasi kokonaisuudessaan todella heikon pelin ja sen pitää parantaa joka osa-alueella huomattavasti, mikäli se meinaa tänään voittaa.

 

Turun Palloseura puolestaan lähtee illan kamppailuun todella hyvävireisenä. SE on onnistunut voittamaan viimeisestä kahdeksasta pelistään kuusi ja turkulaiset ovat tällä hetkellä sarjataulukon sijalla kaksi vain muutaman pisteen perässä sarjaa johtavia Kärppiä perässä. Pelicansille ja Ässille kärsittyjen tappioiden jälkeen TPS on onnistunut voittamaan kaksi ottelua putkeen ja sille on tehty näissä peleissä vain yksi maali omiin. Liigassa SaiPaa vastaan se onnistui ottamaan tyylipuhtaan 3-0-voiton ja CHL:n puolella se kaatoi kotikaukalossaan Yunost Minskin luvuin 3-1.

 

Ottelusta on lupa odottaa erittäin tasaista vääntöä ja ei olisi suuri ihme, mikäli tänään Helsingin illassa edettäisiin jatkoajalle. Turkulaiset ovat pelanneet erittäin vahvan alkukauden ja sille tarjotaan erittäin maistuvia ML-kertoimia eri vedonlyöntisivustoilla. TPS:n pelaaminen on kahdessa viime ottelussa ollut selvästi illan isäntiä vakuuttavampaa ja vierasjoukkueen voittoa kannattaa ehdottomasti kokeilla pienellä panostuksella.

 

Kohteemme otteluun: TPS ML(moneyline), 2.15.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.