Liiga: HPK-Kärpät | 1.80!

Kohde voimassa 7.12.2018, 18.30;1.80

Kohde sulkeutunut

Liiga: HPK-Kärpät | 1.80!

Liigassa pelataan perjantain kunniaksi viisi ottelua ja Hämeenlinnassa pelattavassa kamppailussa vastakkain iskevät paikallinen Pallokerho ja Oulun Kärpät. Vierasjoukkue lähtee klo 18.30 alkavaan otteluun ennakkosuosikkina, mutta kotijoukkue pystyy tekemään ottelusta erittäin tasaisen. 

 

HPK on pelannut tähän asti todella vahvan kauden ja sarjataulukon alemmella puoliskolle ennen kauden alkua ennakoitu joukkue on tällä hetkellä sarjassa hienosti neljäntenä. Hämeenlinnalaiset ovat pelanneet hyvin yhtälailla kotona kuin vieraissakin. Viimeisen viiden ottelun saldo kotijoukkueella näyttää kolmea voitettua ottelua ja kahta tappiota. Viimeisin voitto Kerholla on 1. joulukuuta, kun se kävi kaatamassa KalPan Kuopiossa puhtaasti 4-0. Viime peli tosin päättyi HPK:lla tappioon, kun se hävisi Pelicansille vieraissa selkein 5-2-lukemin.

 

Tämän kauden selkeä mestarisuosikki Oulun Kärpät on ollut tähän mennessä juuri niin vahva kuin odotettiin ja se johtaa Liigaa selkeällä erolla muihin joukkueisiin. Kärpät on kärsinyt tähän mennessä kauden aikana vain neljä tappiota ja vieraskaukalossa se on hävinnyt vain kertaalleen 14 otteluun. Kärpät lähtee illan otteluun todella vahvassa vireessä, sillä se on hävinnyt viimeisestä seitsemästä Liiga-ottelustaan vain yhden ja se on voittanut kolme ottelua putkeen kotimaan pääsarjassa. Viime ottelussa Liigassa se onnistui kaatamaan Pelicansin vieraissa maalein 2-3. Viimeisimmässä ottelussaan oululaiset kohtasivat CHL:ssä kotonaan Salzburgin ja siitä pelistä jäi käteen 3-2-tappio.

 

Illan kamppailusta voidaan odottaa todella tasaista kamppailua ja se voi hyvinkin edetä aina jatkoajalle asti. HPK on pelannut todella vahvan kauden, mutta Kärpät on ollut Liigan selkeästi paras vierasjoukkue kärsien tappion vain kertaalleen. Vieraille tarjotaan todella hyviä ML-kertoimia ja niihin kannattaa ehdottomasti iskeä kiinni.

 

Kohteemme otteluun: Kärpät Moneyline(ML) @ 1.80 (COOLBET&BET365)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.