Liiga: HPK-Sport | 1.85!

Kohde voimassa 10.10.2018, 18.30;1.85

Kohde sulkeutunut

Liiga: HPK-Sport | 1.85!

Liigassa on tarjolla tänään viisi ottelua ja näistä yksi pelataan Hämeenlinnassa, jossa vastakkain iskevät paikallinen HPK ja Vaasan Sport. Kotijoukkue lähtee illan kamppailuun ennakkosuosikkina ja myös me luotamme tänään Kerhon voittoon. Ottelun aloituskiekko tippuu jäähän klo 18.30. 

 

HPK on pelannut tähän mennessä yhdeksän peliä ja se löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta yhdeksän. Voitolla, sillä olisi mahdollisuus nousta pisteen päähän kuudetta sijaa miehittävästi HIFK:sta ja kiinni suoraan pudotuspelipaikkaan. Viimeisestä viidestä pelistään illan kotijoukkue on onnistunut voittamaan kolme ja se lähtee tähän otteluun allaan kahden ottelun voittoputki. Viime vieraspelissä se onnistui kaatamaan vahvasti kotonaan pelanneen KooKoon maalein 2-3 ja viime kotiottelussaan KalPa jäi täysin hämeenlinnalaisten jalkoihin 5-1-maalein päättyneessä kamppailussa. HPK on ollut alkukaudesta yksi Liigan parhaista kotijoukkueista ja se on voittanut neljästä kotipelistään kolme, häviten yhden niukastu Ilvekselle maalein 3-4.

 

Vaasan Sport on pelannut toistaiseksi vasta kahdeksan ottelua tällä kaudella ja se löytyy sarjataulukon sijalta 11. Vaasalaiset voivat voitolla nousta HPK:n ohi taulukossa ja kiinni villikorttikierrokselle oikeuttavaan paikkaan. Sen pelilliset otteet ovat olleet alkukaudesta hyvin vaihtelevia. Vaasalaiset ovat onnistuneet voittamaan vain kaksi ottelua varsinaisella peliajalla, mutta se on hävinnyt vain kerran 60 minuutin pelin jälkeen ja peräti viidesti ratkaisua on haettu jatkoajan kautta. Viimeisestä kahdesta vierasottelusta Sport on onnistunut voittamaan molemmat, kun se kaatoi ensin Ässät ja tämän jälkeen Pelicansin vieraskaukalossa. Viimeisimmässä pelissään lahtelaisia vastaan ratkaisua haettiin aina voittolaukauskilpailusta asti.

 

Vaikka vaasalaiset ovatkin onnistuneet voittamaan kaksi viimeisintä vierasotteluaan, uskomme, että todella vahvasti kotonaan esiintynyt HPK ottaa tänään voiton illan ottelusta. Kerho pelasi erittäin vahvan ottelun viimeksi KalPaa vastaan ja on vaikea nähdä Sportin pystyvän vastaamaan kovan itseluottamuksen omaavan HPK-hyökkäyksen asettamaan haasteeseen.

 

Kohteemme otteluun: HPK -0.5, 1.85.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.