Liiga: HPK-TPS | 1.75!

Kohde voimassa 14.12.2018, 18.30;1.75

Kohde sulkeutunut

Liiga: HPK-TPS | 1.75!

Liiga tarjoaa jääkiekon ystäville tänään peräti seitsemän ottelua ja yksi kierroksen huippukamppailuista käydään Hämeenlinnassa HPK:n ja TPS:n välillä. Kamppailusta on lupa odottaa erittäin tasaista kamppailua, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa neljän pisteen päässä toisistaan. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30. 

 

Hämeenlinnan Pallokerho on ollut yksi liiga-kauden positiivisimmista yllätyksistä ja joukkue lyötyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 4. HPK on pelannut todella hyvää jääkiekkoa koko kauden ja on paikkansa ansainnut. Viimeisen viiden pelin saldo Kerholla näyttää kolmea voittoa ja kahta tappiota. Saldo on erittäin hyvä, sillä se on pelannut näistä otteluista neljä vieraskaukalossa ja vain kertaalleen se on päässyt esiintymään kotiyleisönsä edessä. Viimeisimmässä pelissään hämeenlinnalaiset kohtasivat vieraissa JYP:n ja tasaisten vaiheiden jälkeen HPK onnistui ottamaan 2-3-voiton jatkoajan jälkeen. Illan kotijoukkue on ollut koko kauden ajan todella vahva kotijoukkue ja se lähtee myös otteluun TPS:ää vastaan ennakkosuosikkina.

 

Myös Turun Palloseura on pelannut erittäin vahvan kauden ja turkulaiset ovatkin sarjataulukossa tällä hetkellä toisena edellään vain Oulun Kärpät. Viimeisen viiden pelin saldo turkilaisilla näyttää kahta voittoa ja kolmea tappiota. Ennen viime kierroksella tullutta 4-3-kotivoittoa Jukureista, TPS oli hävinnyt kolme ottelua putkeen ja näissä otteluissa joukkueen puolustuspelaaminen oli todella heikolla tasolla. Myös Jukuri-ottelussa sen puolustus ei vakuuttanut, mutta hyökkäyksen avulla se onnistui ottamaan kolme pistettä. TPS ei ole viime aikoina vakuuttanut vieraskaukaloissa ja se on hävinnyt neljä viimeistä otteluaan vieraskaukalossa päästäen näissä otteluissa peräti 16 maalia omiin.

 

HPK on ollut koko kauden todella vahva kotijoukkue ja TPS:n viimeiset vieraspelit ovat sujuneet todella heikosti. Turkulaiset tulevat varmasti tekemään ottelusta Kerholle todella vaikean ja ottelu saattaa hyvinkin edetä aina jatkoajalle asti. HPK:n ML-kertoimeksi tarjotaan NordicBet-sivustolla maistuvaas 1.75 kerrointa ja se on mielestämme erittäin iso kerroin.

 

Kohteemme otteluun: HPK moneyline(ML) @ 1.75 (NordicBet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.