Liiga: Jukurit-Ässät | 2.20!

Kohde voimassa 16.10.2018, 18.30;2.20

Kohde sulkeutunut

Liiga: Jukurit-Ässät | 2.20!

Jääkiekon Liigassa pelataan tiistaina yksi ottelu, jossa vastakkain ovat kaksi heikkovireistä joukkuetta. Jukurit jä Ässät ovat molemmat kipeästi pisteiden tarpeessa ja varsinkin vierasjoukkue tarvitsee voittoja, jotta pudotuspeliviiva ei siltä karkaa. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30. 

 

Mikkeliläisten kausi on sujunut toistaiseksi melko odotetulla tavalla. Joukkuetta povattiin taisteluun villikortti-paikasta ja se löytyykin tällä hetkellä sijalta 11. Voittoja Jukureilla on tällä kaudella kasassa neljä kappaletta ja tappion se on kärsinyt seitsemän kertaa. Viimeiseen viiteen peliin se on onnistunut voittamaan vaan kertaalleen ja neljässä muussa ottelussa se on kärsinyt niukat yhden maalin tappiot. Viime kotipelissään se esiintyi erittäin vahvasti, kun se kohtasi Kouvolan KooKoon. Ottelu oli koko ajan hyvin Jukureiden hallussa ja kamppailu päättyi lopulta se selvään 5-2-voittoon. Viime pelissään Ilveksen vieraana Jukurit kärsi tiukkojen vaiheiden jälkeen 0-1-tappion.

 

Ässät on ollut toistaiseksi tämän kauden selkeästi heikoin joukkue. Porilaiset ovat keränneet tähän mennessä vasta kuusi pistettä ja vieraissa näistä pisteistä on tullut vain kaksi. Viimeisestä neljästä ottelusta Ässien saldona on yksi voitto ja kolme tappiota. Viime pelissä se pystyi kaatamaan kotonaan Rauman Lukon viihdyttävässä ja runsasmaalisessa ottelussa 5-4. Porilaisten pelaaminen on ollut tällä kaudella todella heikkoa varsinkin puolustuksen ja maalivahtipelin osalta.

 

Vaikka Ässät ottivatkin viikonloppuna itseluottamusta nostattavan voiton Lukosta, on vaikea nähdä sen pystyvän voittamaan tänään melko vahvasti kotonaan tällä kaudella esiintyneen Jukurijoukkueen. Mikkeliläiset olivat erittäin vakuuttavia viime kotiottelussaan KooKoo:ta vastaan ja porilaisten esitykset vieraskaukalossa ovat olleet kauden alussa todella huonoja.

 

Kohteemme otteluun: Jukurit -0.5, 2.20. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.