Liiga: JYP-KalPa | 1.91!

Kohde voimassa 6.3.2019, 18.30;1.91

Kohde sulkeutunut

Liiga: JYP-KalPa | 1.91!

Liiga-kausi lähenee loppuaan ja runkosarjaa on jäljellä enää muutama peli. Keskiviikko tarjoaa jääkiekon ystäville viisi ottelua ja niistä yksi on JYPin ja KalPan välinen kamppailu Jyväskylässä. Vierailla on vielä teoreettinen mahdollisuus nousta kotijoukkueen ohi pudotuspelisijoille, mutta kaikkien tähtien pitäisi osua kohdalleen alkaen tästä illasta. 

 

JYPin johto KalPaan on tällä hetkellä kymmenen pistettä, kun molemmilla on vielä neljä ottelua runkosarjaa pelaamatta. Jyväskyläläiset pystyvät ohittamaan sarjataulukossa vielä SaiPan, joka on tällä hetkellä kolme pistettä sitä edellä.
Isännät ovat pelanneet viime aikoina hyvin vaihtelevasti ja usein hyvää suoritusta on seurannut surkea peliesitys. Viisi ottelua viimeisestä seitsemästä kamppailusta voittanut jyväskyläläisryhmä on hävinnyt kaksi viimeisimmästä kolmesta pelistään ja päästänyt tänä aikana omiin peräti 15 maalia. Voitokkaan Tappara-kotipelin jälkeen joukkue kävi häviämässä Lahdessa Pelicansille luvuin 7-2. Vaikka tämä vierastappio olikin erittäin nöyryyttävä, on JYP ollut kuitenkin kotonaan erittäin vahva koko kauden ja se on hävinnyt viimeisestä kymmenestä kotipelistään vain kaksi.

 

KalPalla oli vielä pitkälle helmikuuhun asti paikka ottaa pudotuspelipaikka haltuunsa, mutta joukkueen surkeat otteet ovat ajaneet sen tilanteeseen, jossa kevään pelit ovat vääjäämättä jäämässä siltä pois. Sen pitäisi pystyä voittamaan kaikki jäljellä olevat ottelunsa ja toivottava apuja muilta joukkueilta.
Kuopiolaiset ovat hävinneet viimeisestä kymmenestä pelistään peräti kahdeksan ja sen puolustus on vuotanut todella pahasti. Sille on tehty viimeiseen kymmeneen otteluun peräti 33 maalia omiin. Myöskään sen hyökkäysosasto ei ole onnistunut näiden pelien aikana ja maaleja ei ole syntynyt tarvittavaan tahtiin.
KalPa onnistui katkaisemaan kuuden ottelun tappioputkensa viime pelissä, kun se kohtasi kotonaan TPS:n ottelussa, joka päättyi lopulta kuopiolaisten 2-0-voittoon. Tämä tuskin tulee kuitenkaan siivittämään joukkuetta tänään voittoon ja JYP tulee varmistamaan kuopiolaisten putoamisen pudotuspeleistä.

 

Kohteemme otteluun: JYP -0.5 @ 1.91(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.