Liiga: JYP-Kärpät | 1.75!

Kohde voimassa 11.10.2018, 18.30;1.75

Kohde sulkeutunut

Liiga: JYP-Kärpät | 1.75!

Yksi illan kolmesta mielenkiintoisesta Liiga-kamppailuista käydään Jyväskylässä, jossa kohtaavat kaksi sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvaa joukkuetta. JYP ja Kärpät lähtevät otteluun hyvin erilaisista lähtökohdista ja me luotamme tänään vierasjoukkueen voittoon. 

 

Jyväskylän JYPin pelaaminen on ollut alkukaudesta erittäin vaikeaa ja se löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta vasta sijalta 11. Todella vuoristoratamaisen alkukauden pelannun JYP on hävinnyt viimeisestä kuudesta pelistään neljä ja sen kokonaisvaltainen pelaaminen on ollut näissä otteluissa todella heikkoa. Jyväskyläläiset ovat hävinneet viimeisestä viidestä pelaamastaan kotiottelusta kolme, joten myöskään kotikaukalossa se ei ole ollut totunut vahva. Viimeisimmässä pelaamassaan pelissä JYP kohtasi CHL:ssä vieraissa HC Luganon ja sveitsiläiset olivat pelissä parempia lukemin 2-0.

 

Oulun Kärpät on tälläkin kaudella suurin mestarisuosikki ja se näkyy myös kaukalossa. Liigan kärjessä porskuttava kärppälauma on voittanut nyt seitsemän ottelua putkeen ja Liigassa voittoputken pituus on kuusi peliä. Se on tehnyt kotimaan pääsarjassa voittamissaan kuudessa perättäisessä ottelussa peräti 23 maalia ja sille on tehty vain kuusi maalia kyseisissä peleissä. Viimeisimmässä ottelussa tiistaina Kärpät kohtasivat kotonaan CHL:ssä tsekkiläisen Mountfieldin, jonka se voitti lopulta numeroin 3-2.

 

Joukkueiden kuntokäyrät näyttävät tällä hetkellä vahvasti eri suuntiin ja on vaikea nähdä seitsemän ottelun voittoputkessa seilaavan Kärppien häviävän heikossa vireessä olevalle JYPille. Vieraiden kokonaisvaltainen pelaaminen on selvästi kotijoukkuetta edellä ja uskomme, että Kärpät voittavat ottelun tänään viimeistään jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa.

 

Kohteemme otteluun: Kärpät ML(moneyline), 1.75.

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.