Liiga: JYP-SaiPa | 1.83!

Kohde voimassa 30.1.2019, 18.30;1.83

Kohde sulkeutunut

Liiga: JYP-SaiPa | 1.83!

Liigassa pelataan keskiviikon kunniaksi viisi ottelua ja yksi kamppailuista käydään Jyväskylässä JYPin ja SaiPan välillä. Kotijoukkue lähtee klo 18.30 alkavaan otteluun suurena ennakkosuosikkina heikosti vieraissa pelanneen vierasjoukkueen pitää pystyä parantamaan pelaamistaan, mikäli se meinaa pisteitä mukaansa Jyväskylästä napata.

 

Sarjataulukon 11. sijalta löytyvä JYP on viime aikoina pekalannut nousujohteisesti ja se on enää yhden pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta, joka on tällä hetkellä Vaasan Sportin hallussa.
Surkean kauden pelannut jyväskyläläisryhmä on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän ja varsinkin kotikaukalossa sen esitykset ovat olleet todella vakuuttavia.
Isännät eivät ole hävinneet kotonaan viimeiseen viiteen otteluun ja viimeisin varsinaisella peloajalla kärsitty kotitappio on marraskuun alusta Jujureita vastaan.

 

Yhdeksäntenä sarjassa majaileva SaiPa on pelannut hyvin vaihtelevasti viimeisen kymmenen ottelun aikana. Saldo tältä ajalta on neljä voittoa ja kuusi tappiota. Sen pudotuspelipaikka ei ole vielä millään tavalla varma ja eroa 11 olevaan JYPiin on tällä hetkellä viisi pistettä.
Lappeenrantalaiset ovat pelanneet viime aikoina hyvin tasaisia otteluita ja kaksi viimeisintä kamppailua on päättynyt maalin erolla. Ennen viime kierroksen 3-2-jatkoaikatappiota Pelicansille se kaatoi lahtelaisryhmän niin ikään varsinaisen peliajan jälkeen 3-2-lukemin.
SaiPa ei ole vakuuttanut vieraskaukalossa missään vaiheessa kautta ja viimeisestä yhdeksästä reissupelistään se on onnistunut voittamaan vain kaksi.

 

Uskomme, että JYPin vahva kotvire kantaa sen tänä iltana jälleen voittoon ja heikosti vieraissa pelannut SaiPa kaatuu varsinaisella peliajalla. Jyväskyläläisten pelaaminen on näyttänyt viime aikoina huomattavasti vieraitaan tasaisemmalta ja sen pelaajistosta löytyy enemmän laatua.

 

Kohteemme otteluun: JYP @ 1.83(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.