Liiga: KalPa-Lukko | 1.81!

Kohde voimassa 29.1.2019, 18.30;1.81

Kohde sulkeutunut

Liiga: KalPa-Lukko | 1.81!

Jääkiekon Liigassa pelataan tiistaina yksi ottelu, kun Kuopion KalPa ja Lukko Raumalta ottavat yhteen klo 18.30 alkavassa taistossa. Molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä taistelussa pudotuspelipaikoista, joten illan koitoksesta on odotettavissa vauhdikas ja viihdyttävä kamppailu.

 

Kotijoukkue varsinkin on voiton tarpeessa, sillä se on tällä hetkellä sarjassa 12. sijalla ja kolmen pisteen turvin se nousisi viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävän Sportin ohi 10. sijalle.
KalPa lähtee otteluun kahden pelin voittoputkessa, kun se onnistui kaatamaan Mikkelin Jukurit kahdessa pelissä peräkkäin viikonloppuna. Molemmat ottelut mikkeliläisiä vastaan päättyivät maalin erolla kuopiolaisten hyväksi.
Sami Kapasen johtama miehistö on elänyt tällä kaudella kotiotteluistaan ja suurin osa sen pisteistä on tullut kotiyleisön edessä. Viimeisestä kymmenestä kotipelistään isännät ovat voittaneer seitsemän.

 

Lukko taistelee tällä hetkellä tiukasti suorasta pudotuspelipaikasta. Eroa kuudenteen sijaan raumalaisilla on vain kaksi pistettä, mutta takana sen niskaan hengittävät joukkueet ovat myös vain muutaman pisteen sen perässä.
Lukko lähtee illan kamppailuun allaan niukka 2-1-kotivoitto Sportista. Tätä voittoa ennen se oli onnistunut voittamaan vain yhden pelin viimeisestä kuudesta ja sen pelillinen käyrä näyttää pahasti alaspäin.
Pekka Virran miehistö on hävinnyt viimeiset kolme vieraspeliään ja varsinkin sen hyökkäyspelaaminen on ollut näissä reissupeleissä todella heikkoa. Kolmen ottelun putken aikana se on onnistunut tekemään vain kaksi maalia vastustajiensa verkkoon.

Ottelusta tulee varmasti tänään erittäin tiukka, mutta uskomme, että enemmän pisteitä tarvitseva KalPa tulee jatkamaan vahvaa kotivirettään ja kasvattaa voittoputkensa kolmen pelin mittaiseksi. Lukon pelaaminen ei ole tammikuun aikana vakuuttanut ja varsinkin sen vierasesitykset ovat olleet vaisuja.

 

Kohteemme otteluun: KalPa ML(moneyline) @ 1.81(Unibet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.