Liiga: Pelicans-Sport | 1.76!

Kohde voimassa 14.3.2019, 18.30;1.76

Kohde sulkeutunut

Liiga: Pelicans-Sport | 1.76!

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään runkosarjan viimeiset pelit ja tarjolla on seitsemän ottelua. Lahdessa pelataan vielä isoista asioista, sillä Pelicans haluaa pitää TPS:n takanaan sarjataulukossa ja Sportilla on puolestaan jatkoaikavoitolla mahdollisuus nousta JYPin ohi pudotuspeleihin. Ottelu käynnistyy tuttuun aikaa klo 18.30. 

 

Lahden Pelicans on pelannut todella vahvan kauden ja joukkue löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta kolme. Mikäli TPS pystyy voittamaan oman ottelunsa, on Pelicansin voitettava tämän illan ottelu vähintään jatkoajalla, jotta se säilyttäisi kolmannen sijansa.
Lahtelaiset ovat pelanneet viime aikoina erittäin vahvasti ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä kuudesta pelistään viisi. Kotonaan Pelicans on ollut todella murhaava koko kauden ja viimeiseen kymmeneen kotipeliin se on hävinnyt vain kerran. Viimeisimmässä ottelussaan se vieraili Kärppien kotihallissa ja siitä ottelusta tuloksena oli 3-2-tappio.

 

Pitkään näytti siltä, että Vaasassa ei tällä kaudella nähtäisi pudotuspelejä, mutta tänään Sportilla on jatkoaikavoitolla mahdollisuus nousta JYPin ohi kymmenenneksi ja ansaita paikka Villikortti-kierroksella. Jyväskyläläisten kyntäessä oman pelinsä kanssa, on Sport löytänyt omansa ja se on voittanut viimeisestä viidestä pelistään neljä. Vaasalaiset lähtevät illan otteluun allaan kolmen ottelun voittoputki, jonka aikana se on kaatanut Ässät kahdesti ja viime kierroksen ottelussaan se voitti kotonaan TPS:n tyylikkäästi lukemin 4-1.
Tänään haaste on erittäin kova, kun vastassa on yksi Liigan kovimmista kotijoukkueista, mutta mahdollinen Playoff-paikka siivittää vierasjoukkueen varmasti todella kovaan taisteluun.

 

Vaikka Pelicans onkin selkeä ennakkosuosikki illan otteluun, uskomme, että vaasalaiset tulevat tekemään ottelusta tiukan. Unibet tarjoaa Sport +2 -kohteelle erittäin maistuvan 1.76 kertoimen ja se on mielestämme erittäin pelattava kerroin juurikin siitä syystä, että vaasalaiset pelaavat pudotuspelipaikasta.

 

Kohteemme otteluun: Sport +2 @ 1.76(Unibet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.