Liiga: SaiPa-KalPa | 1.92!

Kohde voimassa 12.3.2019, 18.30;1.92

Kohde sulkeutunut

Liiga: SaiPa-KalPa | 1.92!

Liigassa pelataan tänään monta ottelua ja tarjolla on edelleen mielenkiintosia otteluita, kun ratkotaan sijoituksia tulevia pudotuspelejä silmällä pitäen. Yksi illan otteluista käydään SaiPan ja KalPan välillä. Kotijoukkueella on vielä panosta, kun se pyrkii hankkimaan kotiedun Villikortti-kierroksen avauskierrokselle. 

 

SaiPa on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla yhdeksän ja se on tasapisteissä kahdeksantena olevan Ilveksen kanssa, kun runkosarjaa on jäljellä vielä kaksi ottelua. Joukkueet tuelvat kohtaamaan toisensa hyvin todennäköisesti Villikortti-kierroksella, jossa kotietu on todella tärkeä.
Lappeenrantalaisten esitykset viime otteluissa ovat olleet erittäin lupauksia herättäviä. SaiPa on voittanut kolme viimeisestä neljästä kamppailustaan ja kahdessa viimeisimmässä pelissä se on onnistunut pitämään vastustajansa nollilla. Toissakierroksella se kaatoi vieraissa Jukurit maalein 0-3 ja viime kierroksen ottelussa se nöyryytti JYPin peräti 6-0-lukemin kotiyleisönsä edessä. Joukkueen kokonaisvaltainen pelaaminen näyttää siis olevan erittäin hyvällä mallilla ratkaisupelien lähestyessä.

 

KalPan kausi on tämän vuoden osalta jo ohi ja joukkue odottelee jo kesäloman alkua. Kausi on ollut Sami Kapasen miehistölle suuri pettymys ja jääminen pudotuspelien ulkopuolelle on otettu Kuopiossa raskaasti. Viime peleissä KalPa on onnistunut kuitenkin raapimaan myös voittoja ja se on onnistunut voittamaan viimeisestä kolmesta pelistään kaksi. Se onnistui kaatamaan kotonaan TPS:n maalein 2-0 ja sitä seurasi 2-3-vierasvoitto Jyväskylästä JYPin vieraana. Viime kierroksella se kuitenkin hävisi kotonaan Pelicansille selkein 1-4-lukemin.

 

SaiPalle tällä ottelulla on vielä paljon merkitystä ja uskomme, että se tulee näkymään kaukalossa selkeästi. Lappeenrantalaiset ovat pelanneet viime peleissä todella laadukasta kiekkoa ja sillä ei pitäisi olla mitään ongelmaa jatkaa sitä myös kesälomaan valmistautuvaa KalPaa vastaan. Kuopiolaisten puolustuspelaaminen on todella heikolla tasolla ja SaiPan tulikuuma hyökkäys tulee tekemään tarvittavat maalit vieraiden verkkoon. SaiPalle tarjotaan todella maukkaita voittokertoimia illan otteluun ja niitä ei kannata jättää pelaamatta.

 

Kohteemme otteluun: SaiPa -0.5 @ 1.92(Coolbet)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.