Liiga: SaiPa-Pelicans | 2.05!

Kohde voimassa 28.1.2018, 18.30;2.05

Kohde sulkeutunut

Liiga: SaiPa-Pelicans | 2.05!

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään seitsemän ottelun kierros ja tarjolla on monta mielenkiintoista kamppailua. Lappeenrannassa pelataan näistä yksi, kun paikallinen SaiPa saa vastaansa hyvässä vireessä olevan Lahden Pelicansin. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30. 

 

SaiPa on pelannut kokonaisuutena tähän mennessä hyvän kauden ja se löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta seitsemän. Viime aikoina sen pelaamisessa on kuitenkin tapahtunut pieni notkahdus ja lappeenrantalaiset ovat onnistuneet voittamaan viimeisestä viidestä ottelustaan vain yhden. SaiPan suurin ongelma näissä peleissä on ollut tasaisuuden löytäminen. Peleissä, jossa puolustuspelaaminen on toiminut, on hyökkäyspelaaminen sakannut pahasti ja välillä se on ollut juuri toisinpäin. Viime ottelussaan illan isännät pelasivat niukkamaalisen ja tasainen ottelun KooKoo:ta vastaan pelin päättyessä kouvolalaisten 1-0-voittoon.

 

Lahden Pelicans on ollut yksi kauden suurista yllättäjistä ja ”Pussinokat” löytyvät tällä hetkellä sarjataulukon kolmannelta sijalta. Todella vahvan joulukuun pelannut lahtelaisryhmä on voittanut viimeisestä kuudesta pelistään viisi ja se seilaa tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Pelicansin vahvuus näissä otteluissa on ollut sen erinomaisesti toiminut hyökkäyspeli ja lahtelaiset ovat tehneet voittoputken aikana yhteensä 16 maalia vastustajiensa verkkoon. Myös puolustus- ja maalivahtipeli on ollut riittävällä tasolla, sillä sen verkkoon ei ole tehty näiden neljän ottelun aikana kertaakaan yli kahta maalia yhdessä pelissä.

 

Lahtelaisten vahva vire antaa meille tarvittavan luoton pelata vierasjoukkueen voittoa joko varsinaisella peliajalla tai sen jälkeen. Lappeenrantalaisten pelaaminen on viime viikkoina ollut erittäin heikkoa ja se on kuntopuntarissa tällä hetkellä yksi Liigan heikoimmista joukkueista.

 

Kohteemme otteluun: Pelicans Moneyline(ML) @ 2.05 (Coolbet)

 

 

VOITA KAKSI LIPPUA 25.1.2019 PELATTAVAAN JOKERIT-NIZHNI NOVGOROD-OTTELUUN! KLIKKAA TÄSTÄ LINKISTÄ JA LUE LISÄÄ KILPAILUSTA!

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.