Liiga: SaiPa-Sport | 2.10!

Kohde voimassa 29.11.2018, 18.30;2.10

Kohde sulkeutunut

Liiga: SaiPa-Sport | 2.10!

Jääkiekon Liigassa on tarjolla torstain kunniaksi kaksi mielenkiintoista ottelua ja toisessa näistä ottavat yhteen Lappeenrannan SaiPa ja Vaasan Sport. Klo 18.30 alkavasta ottelusta saattaa muodostua tasainen kamppailu, mutta me luotamme kotijoukkueen voittoon varsinaisella peliajalla. 

 

SaiPa on pelannut tähän mennessä erittäin vahvan kauden lähtökohtiin nähden ja se löytyy tällä hetkellä sarjataulukon sijalta 5. Koko sarjan viimesille sijoille ennakoitu piskuinen seura on pelannut todella ennakkoluulottomasti ja se on paikkansa kuuden joukossa ansainnut. Viimisen viiden pelin saldo lappeenrantalaisilla näyttää kolme voittoa yhtä jatkoaikatappiota ja yhtä varsinaisen peliajalla tullutta tappiota. Viime ottelussaan se kohtasi kotonaan KooKoon ja tuloksena kyseisestä pelistä oli vahva 3-1-voitto. SaiPa on esiintynyt koko kauden ajan erittäi vahvasti kotonaan ja se on voittanut nyt neljä kotiottelua putkeen.

 

Vaasan Sport on pelannut ennakko-odotuksiin nähden vahvemman kauden mitä odotettiin, mutta sen pelissä on silti paljon parantamisen varaa. Otteet vaasalaisilla ovat vaihdelleet liikaa ja usein vahvaa jaksoa on seurannut vähemmän hyvä kausi. Tällä hetkellä Sport seilaa kolmen ottelun tappioputkessa ja erityisesti sen puolustus- ja maalivahtipeli on ollut erittäin heikkoa tämän putken aikana. Vierasjoukkue pelasi viime pelinsä Mikkelissä Jukureita vastaan, jossa se hävisi kamppailun tiukkojen vaiheiden jälkeen lopulta maalein 2-1.

 

SaiPa on ollut tällä kaudella yksi Liigan parhaista kotijoukkueista ja Sport puolestaan on pelannut vierraskaukalossa todella heikosti. Kotijoukkueen vire illan taistoon lähdettäessä on selkeästi parempi ja uskomme, että se kantaa viidenteen perättäiseen kotivoittoon.

 

Kohteemme otteluun: SaiPa -0.5 @ 2.10(COOLBET & COMEON!)

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.