Liiga: SaiPa-Tappara | 1.83!

Kohde voimassa 18.1.2019, 18.30;1.83

Kohde sulkeutunut

Liiga: SaiPa-Tappara | 1.83!

Liiga-jäillä pelataan tänään neljä erittäin mielenkiintoista kamppailua. Yksi klo 18.30 käynnistyvistä kamppailuista on SaiPan ja Tapparan välinen kohtaaminen, jossa vierasjoukkueelle tarjotaan erittäin maistuvaa ML-kerrointa. 

 

Kotijoukkue SaiPa on loistavasti sujuneen alkukauden jälkeen vähän hiipunut ja tällä hetkellä joukkue löytyy sarjataulukon 10. sijalta. Viime aikoina sen pelaaminen ei ole vakuuttanut juurikaan ja se on hävinnyt viimeisestä kuudesta pelistään neljä. Se on pelannut todella tasaisia pelejä ja viimeisestä kahdeksasta pelistä peräti seitsemän on päättynyt maalin erolla.
Viime pelissä Lappeenrantalaiset vierailivat Hämeenlinnan Pallokerhon vieraana ja siitä ottelusta oli tuloksena niukka 2-1-tappio varsinaisen peliajan jälkeen. SaiPan puolustuspelaaminen on ollut viime aikoina erittäin heikolla tasolla ja sen pitää pystyä suorittamaan paremmin sillä osa-alueella, sillä tänään vastassa on hyvässä vireessä oleva Tappara.

 

Tamperelainen vierasjoukkue on alkukankeuden jälkeen noussut taas omalle totutulle tasolleen ja se löytyy tällä hetkellä sarjataulukon 2. sijalta. Joulukuun loppu oli joukkueelta surkea, kun se hävisi kuusi ottelua putkeen, mutta vuosi 2019 on lähtenyt kirvesrinnoilta loistavasti käyntiin, sillä se lähtee illan otteluun viiden ottelun voittoputkessa. Putken aikana sen pelaaminen on ollut todella vahvaa molemmissa päissä ja se on tehnyt yhtä ottelua lukuunottamatta peleissään yli neljä maalia vastustajiensa verkkoon. Viime kierroksella Tappara otti kotonaan 3-1-voiton Vaasan Sportista.

 

Ottelusta voi hyvinkin tulla erittäin tasainen ja näemme mahdollisesti myös jatkoajan ja voittolaukauskilpailun. Tapparan vire on kuitenkin tällä hetkellä sen verran kova, että uskomme sen ottavan tänään kuudennen perättäisen voiton. Unibet-sivusto tarjoaa vieraiden ML-kertoimeksi erittäin maistuvaa 1.83-kerrointa.

 

Kohteemme otteluun: Tappara ML(moneyline) @ 1.83. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.