KHL: Lokomotiv Yaroslavl – SKA Saint Petersburg 1,75!

Kohde voimassa 10.1.2019, 18.00;1.75

Kohde sulkeutunut

KHL: Lokomotiv Yaroslavl – SKA Saint Petersburg 1,75!

Lokomotiv ja SKA kohtaavat tänään illalla klo 18:00 alkavassa ottelussa. SKA on ollut tällä kaudella tuttuun tapaan todella vahva ja lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Se on voittanut kahdeksan peliä edellisestä kymmenestä ottelusta ja on jo kuuden ottelun voittoputkessa. SKA:n pelaajat ovat koko KHL:n parhaimpia ja hyökkäyksessä viilettää semmoiset nimet kuten esimerkiksi:  Datsyuk, Plotnikov, Tikhonov jotka tehtailevat ottelusta toiseen todella paljon pisteitä. Joukkue on pelannut edelliset 10 peliä todella huikealla maalierolla 31-14.

 

Lokomotiv on myös pelannut viime aikoina todella hyvin ja on pystynyt kaatamaan joukkueita kuten CSKA Moscow, Avangard Omsk ja Salavat Yulaev. Lokomotiv pelaa normaalisti todella tarkkaa peliä ja usein otteluissa nähdään vain muutama maali. Pelityyli tulee olemaan todella haastava SKA:ta vastaan, sillä SKA tekee sarjan eniten maaleja per ottelu. SKA:n maalitehtailusta hyvä esimerkki on viime kierroksella 6-0 voitto sarjakärjestä Ekaterinburgista. SKA on ollut todella suuri peikko Lokomotiville, sillä Lokomotiv ei ole voittanut 10 peliin SKA:ta kotona.

 

Ottelusta on odotettavissa SKA:n näytös, jonka se voittaa rutiinilla. Kohteemme otteluun: SKA voittaa @ 1,75(Coolbet)

 

 

MUISTA OSALLISTUA KILPAILUUN, JOSSA VOIT VOITTAA KAKSI LIPPUA KUUN LOPUSSA PELATTAVAAN JOKERIT-NIZHNI NOVGOROD-OTTELUUN! – OHJEET OSALLISTUMISESTA LÖYDÄT KLIKKAAMALLA TÄSTÄ LINKISTÄ