MM-lätkä: Iso-Britannia-Tanska | 1.72!

Kohde voimassa 14.5.2019, 17.15;1.72

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Iso-Britannia-Tanska  | 1.72!

Iso-Britannia on osoittanut ensimmäisen kahden pelin aikana, että MM-kisojen pääsarja on liian kova paikka joukkueelle. Peliesitykset ovat olleet todella vaisuja, eikä helpotusta tilanteeseen ole luvassa tänäänkään

.

Iso-Britannian palasi MM-kisojen pääsarjaan 25 vuoden tauon jälkeen, mutta joutuneen poistumaan alempaan sarjaan jälleen näiden kisojen jälkeen. Joukkueelle on kaksi tappiota alla ja on epätodennäköista että joukkue saisi yhtään voittoa kisoissa. Saksalla oli yllättäviäkin sopeutumisvaikeuksia brittejä vastaan, mutta Kanada löi luun syvälle nieluun ja voitti ottelun peräti 8–0-murskalukemin. Saksaa vastaan Iso-Britannia onnistui tekemään maalinkin ja lukemat olivat huomattavasti maltillisemmat, 3–1.

 

Tanska sai kisoihin yllättävänkin kovan joukkueen jälleen, sillä pelaajia löytyy KHL:stä ja NHL:stä. Tanskalla on myös Suomalaisille tuttuja pelaajia mukana,kun joukkueeseen littyyi Helsingin Jokereissa edustavat Peter Regin sekä Oliver Lauridsen. NHL:stä mukaan liittyivät esimerkiksi Washington-laituri Lars Eller sekä Mikkel Bödker. Varsinki Bödker on pitkään ollut Tanskan joukkueen tähtiä MM-kisoissa ja varmasti sytyttää muuan joukkkueen parhaimpaansa.

 

Tanska on ollu kisojen ensimmäisissä otteluissa  hieman vaisu, sillä joukkue voitti Ranskan vasta voittolaukauskilpailussa 5–4-numeroin ja taipui Saksalle niukasti 2–1. Nyt kuitenkin vastaan asettuu lohkon heittopussi ja Tanska haluaa varmasti kaunistella maalilukemia. Joukkueen pelaajat kaipaavat kunnon onnistumisia, sillä tiedossa on vielä kaikki lohkon vaikeimmat pelit Ruotsia,Venäjää sekä Tsekkiä vastaan.

 

Iso-Britanna on ensimmäisessä kahdessä ottelussa ollut hyvin mukana vielä ensimmäisessä erässä, mutta sitten joukkue on väsähtänyt täysin. Uskomme että Tanska tekee jo ensimmäisessä erässä tarvittavat maalit ja jatkaa läpi ottelun tasaisesti maalien tehtailua. Todennäköisimmät tulokset ovat Tanskan hyväksi 4,5,6-0,1

 

Paras vetokohde on Tanska -3 kertoimella 1,72.