MM-lätkä: Italia-Latvia | 1.54!

Kohde voimassa 14.5.2019, 17.15;1.54

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Italia-Latvia | 1.54!

MM-kisat ovat tarjonneet lukuisia yllätyksiä ja varsinkin A-lohko on ollut todella jännittävä. B-lohkossa, jossa Italia ja Latvia pelaa, ei olla nähty todella suuria yllätyksiä vielä. Italia on aloittanut kisat todell heikosti ja lähtee suurena altavastaajana otteluun. Pystyykö Italia kääntämään suuntansa vai viekö Latvia selkeästi?

 

Italia on ollut kisojen ylivoimaisesti eniten helisemässä ensimmäisessä kahdessa pelissä. Joukkueella on vielä maalitili avaamatta, sillä se kärsi ensin 9-0 tappion Sveitsille ja sen jälkeen 8-0 tappion Ruotsille. Joukkueen puolustus on ollut todella huonoa, sillä esim Ruotsi pääsi laukomaan peräti 58 kertaa kohti maalia.

 

Latvia aloitti kisat vahvasti kaatamalla Itävallan 5-2. Ottelu oli todella tärkeä Latvialle, sillä enakkoon Itävalta oli yksi mahdollisista haastajista, kun kamppaillaan lohkon neljännestä sijasta. Sunnuntaina joukkue kohtasi Sveitsin ja kärsi 3-1 tappion. Svetisi ottelu oli kuitenkin Latvialta lopputulokseen nähdän paljon tasaisempi, sillä ottelun ratkaisu nähtiin vasta 56min kohdalla kun Svetisi teki 2-1 maalin. 3-1 lukemat syntyivät tyhjäänmaaliin, joten Latvia olisi hieman paremmalla tuurilla voinut saada tasapelin ottelusta.

 

Latvia lähtee suurena suosikkina Italiaa vastaan ja tulee varmasti voittamaan ottelun. Unibetin tarjoama 1,54 kerroin vähintään kolmen maalin voitolle on pelattava kohde, sillä todennäköisesti ottelu päättyy jopa yli neljän maalin voittoon.