MM-lätkä: Kanada-Ranska | 1.60!

Kohde voimassa 16.5.2019, 17.15;1.60

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Kanada-Ranska | 1.60!

Kanadan kisat alkoivat tahmeasti tappiolla Suomea vastaan. Joukkue on voittanut otteluistaan kaksi ja kerännyt kuusi pistettä, mutta löytyy sarjataulukosta vasta sijalta neljä Suomen takaa. Ranskan kisat ovat puolestaan olleet surkeat tähän mennessä, sillä joukkueella on kasassa vain yksi piste.

 

Kanada on joukkuista valovuosia Ranskaa edellä. Materiaalietu on niin suuri Kanadan hyväksi, että Ranskalla ei pitäisi olla mitään mahdollisuudsia tässä ottelussa. Kanada osoitti edellisessä ottelussa Slovakiaa vastaan kuinka nopeasti se pystyy kääntämään otteluita. Joukkue oli 2-4 tappiolla, mutta vain hetkeä myöhemmin peli oli jo 4-4. Joukkue saa varmasti myös virtaa siitä, että onnistui kääntämään juuri Slovakia pelin voitoksi viimeisellä sekunnlla 6-5 maalilla.  Kanadan toinen voitto kisoissa tuli helposti Iso-Britannia vastaan, kun joukkue voitti ottelun peräti 8-0.

 

Ranskalla on takanaan kolme tappiota, joista yksi jatkoajalla. Ensin joukkue hävisi 4-5 Tanskalle, sitten USA murskasi Ranskan 7-1 ja Saksa voitti 4-1. Varsinkin Saksaa vastaan joukkueen pelaaminen näytti todella vaikealta, vaikka Ranskalla olisi pitänyt olla mahdollisuudet siinä pelissä. Ranskan joukkue oli ajoittain todella pahasti helisemässä edellisessä ottelussaan Saksaa vastaan. Loppunumerot 4–1 imartelevat ranskalaisia ja ne kohtuullisina piti Florian Hardy joukkueen maalilla ilmiömäisillä otteillaan. Ranskan hyökkäyspelaaminen Saksaa vastaan oli isossa kuvassa olematonta, joten jokainen voi kuvitella millaista se on astetta suurempaa, kovempaa ja mahtavampaa Kanadaa vastaan.

 

Kanada tulee tähän otteluun todella sisuuntuneena ja haluaa näyttää joukkueen ylivoimaa. Ottelun paras kohde on, että Kanada tekee yli 5,5 maalia kertoimella 1,60. Oletattavissa on samanlaista peliä kun Iso-Briannia vastaan ja varsinkin Ranskan huonosti toimiva alivoimapelaaminen tulee kostautumaan tänään Kanadan tehokasta ylivoimaa vastaan. Todennäköisimmät tulokset ovat 6,7-0,1 Kanadalle.