MM-lätkä: Kanada-Tanska | 1.62!

Kohde voimassa 20.05.2019, 21.15;1.62

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Kanada-Tanska | 1.62!

A-lohkossa eletään jännittäviä aikoja kun  Kanada hakee voittoa Tanskasta, mikä nostaisi kanukit lohkonsa toiseksi ennen huomista päätöskierrosta, jolloin se kohtaa jenkit.

 

Tanska on pelannut tasoonsa nähden ihan hyvät kisat ja joukkueen tärkein tavoitse,sarjapaikan varmistaminen, on jo saavutettu. Heinz Ehlersin suojatit pelaavat tässä ottelussa pelkästä kunniasta, sillä toiveita jatkopeleihin pääsystä enää ole.

 

Kanada on saanut pelinsä kulkemaan loistavasti avauskierroksella Suomelle kärsityn yllätystappion jälkeen. Suomi ottelun jälkeen Kanada on voittanut Iso-Britannian 8-0, Slovakian 6-5, Ranskan 5-2 sekä Saksan 8-1. Kanadan joukkueesta löytyy rutkasti tulivoimaa, sillä he ovat tehneet viidessä pelissä 28 maalia. Tanska ottelu toimii Kanadalle mahdollisuutena kaunistella maalieroa ja ottelusta pitäisi tulla helppo suupala kanukeille.

 

Kanadan tehokkain maalintekijä tämän vuoden kisoissa on ollut Detroitin Anthony Mantha seitsemällä osumallaan. Ennen kisoja uumoiltiin, että Vegasin Stone olisi todella korkealla Kanadan pistepörssissä ja hän onkin lunastanut juuri tämän tekemällä jo viisi maalia.  Mantha johtaa  joukkueensa pistepörssiä 11 pinnallaan, mutta Stone tulee vielä varmasti haastamaan hänet.

 

Tanska on onnistunut vain kerran ottamaan kisoissa voiton oikealla ajalla. Tämä tuli 9-0 murskalukemin Iso-Britanniasta. Toinen voitto tuli rangaistuslaukauskisassa Ranskaa vastaan 5-4. Joukkue voisi teoriassakaan enää nousta 11 pisteeseen joka ei riitä lohkon TOP 4 joukkoon.  Valitettava fakta tanskan kannalta on se, että kanukit ovat valovuosia edellä pelillisesti ja tulevat murskaamaan Tanskan tänään.

 

Ottelun paras pelikohde on Kanadan vähintään 4 maalin voitto kertoimella 1,62