MM-lätkä: Latvia-Tanska | 1.95!

Kohde voimassa 15.5.2018, 21.45

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Latvia-Tanska | 1.95!

Jääkiekon MM-kisat ovat edenneet siihe vaiheeseen, että lohkoissa pelataan viimeisiä otteluita. Latvian ja Tanskan välisessä kamppailussa on panoksena ei enempää eikä vähempää, kuin jatkopaikka. 

 

Neljäntenä tällä hetkellä lohkossa oleva Tanska on voittanut kolme ottelua putkeen ja on tällä hetkellä kiinni viimeisessä jatkopaikassa. Sen puolustuspelaaminen on toiminut loistavasti ja voittoputken aikana se on päästänyt vain kolme maalia. Viime pelissään se voitti Etelä-Korean 3-1.

 

Latvia pyrkii sysäämään Tanskan pois neljänneltä sijalta ja se tarvitsee ottelusta voiton jos se mielii jatkaa vielä turnauksessa. Latvialaiset järjestivät viime ottelussaan jymy-yllätyksen, kun se vei Kanadan aina jatkoajalle asti, jossa Connor McDavid ratkaisi voiton kanadalaisille.

 

Molemmat joukkueet ovat pelanneet viime aikoina vähämaalisia ja tiukkoja otteluita. Molempien puolustus- ja maalivahtipeli on ollut hyvällä tasolla, joten myös tänään voi odottaa vähämaalista kamppailua. Myös ottelun tärkeys tulee varmasti näkymään joukkueiden otteissa.

 

Kohteemme otteluun: Alle 4,5 maalia, 1.95. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.