MM-lätkä: Norja-USA | 2.50!

Kohde voimassa 13.5.2018, 17.15

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Norja-USA | 2.50!

Sunnuntain iltapäivä pelissä ovat vastakkain Lohko B:n ykkönen USA sekä seitsemäntenä majaileva Norja. Jenkit lähtevät tähän kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina. 

 

USA on aloittanut turnauksen todella vakuuttavasti ja se on Ruotsin lisäksi ainoa joukkue, joka on voittanut kaikki ottelunsa lohkossa. Jenkit ovat paukuttaneet viiteen pelin huimat 28 maalia ja päästäneet vastustajat maalin tekoon vain seitsemän kertaa.
Viime ottelussaan se voitti Etelä-Korean peräti maalein 13-1 ja vaikka vastassa olikin turnauksen selkeästi heikoin joukkue, on se osoitus yhdysvaltalaisten isosta tulivoimasta.

 

Eteläkorealaisten heikkous varmistaa sen, että norjalaisten ei tarvitse olla huolissaan kisapaikastaan ensi vuoden karkeloissa, mutta huolenaihetta riittää tällä hetkellä joukkueen pelaamisessa.
Norja on kyennyt turnauksen aikana kukistamaan vain Saksan ja viimeiseen kolmeen otteluun se ei ole onnistunut maalinteossa kertaakaan. Viime pelissä Tanskaa vastaan Norjalla oli suuria vaikeuksia päästä edes hyville maalipaikoille ja se tulee olemaan entistä vaikeampaa vahvaa USA:n joukkuetta vastaan.

 

Kohteemme otteluun: USA -4.5, 2.50. 

Urheilu Fanaatikko tietää kaiken urheiluvedonlyönnistä! Pyrin tarjoamaan kaikkiin peleihin mahdollisimman kattavat vedonlyöntivihjeet, sekä tietenkin kertomaan teille mistä löytää kovimmat kertoimet kaikkiin urheiluvetoihin.