MM-lätkä: Ruotsi-Itävalta | 1.78!

Kohde voimassa 16.5.2019, 17.15;1.78

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Ruotsi-Itävalta | 1.78!

Ruotsi on aloittanut tämän vuoden MM-kisat todella vaihtelevasti. Joukkueella on kaksi voittoa kolmesta ottelusta, mutta maaliero on huikea 19-6! Tänään maaliero kasvaa jälleen paljon kun vastaan asettuu Itävalta.

 

Jääkiekon MM-kisat käynnistyivät Ruotsin kannalta yllättävällä tappiolla, kun joukkue hävisi Tšekille 5–2-numeroin. Toisessa ottelussaan Tre Kronor sai vastaansa kisojen heikoimman maan Italiaa. Ruotsi ei antanut mitään mahdollisuuksia vaan ottelu päättyi peräti lukemin 8–0. Kolmannessa kamppailussa naapurimaa Norja jäi keltapaitojen jyräämäksi 9–1-tappiossa. Näissä kahdessa ottelussa tärkeintä on huomata, että Ruotsi on pelannut ottelut täysillä loppuun saakka. Tämä osoittaa, että joukkue haluaa saada pelaajat syttymään ja parhaaseen vireeseen ennen kuin pudotuspelit alkaa.

 

Itävalta pelasi juuri ennen kisoja Kanadaa vastaan todella hyvän ottelun vaikka hävisikin lopulta 5-7. Monet odottivat joukkueen pelaavan kisoissa jatkopaikasta, mutta juuri tällä hetkellä ei siltä näytä.  Joukkue on hävinnyt kaikki kolme otteluaan, kun Latvia, Venäjä ja Sveitsi ovat olleet selkeästi edellä. Joukkue ei ole saanut maalihanoja avautumaan kunnolla, sillä se on pystynyt tekemään vasta kaksi maalia kisoissa.

 

Ruotsi tulee hallitsemaan ottelua varmasti alusta loppuun saakka. Jos ja kun Ruotsi siirtyy nopeasti 4-5 maalin johtoon, niin siinä vaiheessa myös Itävalta saattaa onnistua pariinkin kertaan. Itävalta osoitti Kanada ottelussa, että ylivoima toimii parhaimmillaan todella tehokkaasti ja joukkue pystyy tekemään maaleja ketä tahansa joukkuetta vastaan.

 

Ottelun paras pelikohde on, että ottelussa tulee yli 6,5 maalia. Ruotsi on pelannut niin vakuttavasti kisoissa, sekä Itävalta voi hyvin tehdä ottelussa 1-2 maalia, joten overi on loistava kohde.