MM-lätkä: Suomi-Iso-Britannia | 1.65!

Kohde voimassa 17.5.2019, 21.15;1.65

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Suomi-Iso-Britannia | 1.65!

Suomi jatkoi vahvoja otteita eilen Tanskaa vastaan ja lähtee suursuosikkina tämän illan otteluun. Iso-Britannia on alkulohkon helpoin vastustaja ja ottelun voittajasta ei ole mitään epäselvyyttä.

 

Suomi pelasi torstai-iltana Tanskaa vastaan kelpo esityksen. Tanska siirtyi yllättäen ottelussa johtoon, joka oli hyvä asia Leijonille, sillä joukkue saa enemmän kokemusta takaa-ajajan asemasta. Suomi nousikin nopeasti tasoihin ja ohitse. Lopputulos 3-1 riitti tärkeinpään eli 3 pisteeseen. Nyt Suomi on enää kolmen voiton päässä lohkovoistosta. Vastustajat Iso-Britannia,Saksa sekä Ranska on kaikki voitettavissa, joten Leijonien tilanne näyttää todella hyvältä.

 

Iso-Britannian kisat ovat olleet juuri miten ennakkoon ajateltiin, todella heikot.  Joukkue on matkalla takaisin alempaan sarjaan, sillä joukkueella ei ole yhtään pistettä vielä näistä kisoista. Maaliero 4-26 kertoo paljon joukkueen tasosta ja tänään Suomi jatkaa Iso-Britannian suuria tappioita. Paljon joukkueen tasosta kertoo se, että se hävisi Tanskalle 9-0. Voi hyvin olla, että Suomi laittaa samanlaiset lukemat pöytään illan ottelussa.

 

Iso-Britannia yllätti kuitenki USA:ta vastaan positiivisesti tekämällä ottelussa kolme maalia. Ottelu päätty 6-3 USA:lle, mutta maalintekijät Hammond, Perlini ja Davies saivat varmasti rutkasti itseluottamusta lisää. Jos Suomi haluaa pitää nollapelin tänään, niin sen täytyy välttää turhat jäähyt

 

Ottelun paras pelikohde on Suomen vähintään 7 maalin voitto kertoimella 1,65. Uskomme, että ottelussa nähdään vähintään samanlaiset lukemat kuin Tanska teki Iso-Britanniaa vastaan eli 9-0.