MM-lätkä: Tšekki-Latvia | 1.50!

Kohde voimassa 16.5.2019, 21.15;1.50

Kohde sulkeutunut

MM-lätkä: Tšekki-Latvia | 1.50!

Tšekki on aloittanut kevään MM-kisat erinomaisesti. Avausottelun yllätysvoitto Ruotsista antoi tarvittavan lisäboostin kisoihin ja toisessa kamppailussa Norja oli vastaantulijana. Kolmannessa ottelussa Tsekki kohtaa Latvian.

 

Tšekin joukkue on saanut kemiat pelaamaan hyvin yhteen heti turnauksen alussa. Kun turnaus etenee Tšekki tulee varmasti hioutumaan vieläkin paremmaksi joukkueeksi. Joukkuetta ei ole haitannut ollenkaan se, että pelaajia on jopa viidestä eri sarjasta mukana kisoissa. Tšekki voitti avausottelussaan Ruotsin erinomaisella esiintymisellä jopa 5–2-lukemin ja toisessa taistossa Norja polvistui numeroin 7–2. Edellisottelussa Tšekki koki turnauksen ensimmäisen tappion koko kisojen suurinta ennakkosuosikkia Venäjää vastaan. 3-0 tappio ei anna kuitenkaan täyttä kuvaa ottelun tapahtumista, sillä Tšekki pelasi todella hyvää kiekkoa myös siinä ottelussa.

 

Latvia on aloittanut myös kisat hyvin. Joukkue on voittanut kaksi kolmesta ottelusta ja kamppailee tosissaan jatkopaikasta. Edellissä ottelussa se kaatoi koko kisojen heikoimman joukkueen Italian 3-0, mutta ottelu oli kuitenkin suhteellisen heikkoa pelaamista Latvialta. Nyt vastus kovenee monta tasoa korkeammaksi, eikä Latvia tule pysymään mukana.

 

Tšekkiä vastaan Latvian peruspelaaminen ei mitenkään riitä, sillä niin paljon kovempi ja meritoituneempi on vastustaja. Latvia pyrkii luomaan ottelusta tiivistunnelmaisen ja vähämaalisen, missä se saattaa onnistua, kun Tšekki lähtee taisteluun automaattisesti hieman heikommin latautuneena. Tšekin ylivoima on todella vaarallinen ja jos Latvia sortuu turhiin jäähyihin niin ottelussa nähdään suuri voittoTšekille.

 

Ottelun paras pelikohde on Tšekki -1,5 maalia. Eli kun Tšekki voittaa vähintään kahdella maalilla niin veto osuu. Unibet tarjoaa kerrointa 1,5 joka on todella pelattava.